IJsje eten vanaf een ‘fun’cone met special effect


IJssalon – De Amsterdamse ijssalon Jan Pieter IJsje gaat het eten van een ijsje wel heel speciaal maken. Niet alleen kunnen klanten voor een bijzondere ijssmaak kiezen in één van zijn ‘fun’cones, maar het eten van het ijsje wordt ook nog eens omlijst door een special effect. Zo kan het zomaar ineens gaan sneeuwen, galmt ‘let it go’ of ‘ghostbusters’ uit de speakers en gaat er een stroboscoop aan of een sirene af.

Jan Pieter IJsje aan de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam West wil met het concept jong en oud een klein feestje laten beleven in hun winkel, iets wat veel mensen op dit moment kunnen gebruiken, volgens de ijsmaker. Maar wel coronaproof. “Nu wij door corona maar één klant of gezin in de ijssalon kunnen ontvangen, hebben wij het bestelproces ook vernieuwd. Los van in de winkel bestellen, kun je dit nu ook al buiten doen via de website. Zo zijn mensen binnen sneller geholpen en hebben ze meer tijd om een leuk hoorntje uit te zoeken”, aldus Jan Pieter IJsje.

Naast een aantal standaard smaken, zitten er ook vegan smaken in het assortiment. Nieuw zijn dit jaar de ‘fun’cones, een keur aan versierde hoorntjes van bijvoorbeeld frozen, ghostbusters of de smurfen.

Los van de ijsbeleving kunnen kinderen in de winkel spelen in de kinder-ijswagen. En wie als bezoeker een foto post op social media met de hashtag #jpijsje, maakt niet alleen kans op een gratis ijsje maar kan de foto ook mee naar huis nemen, omdat de foto automatisch wordt geprint in de zaak. De ijssalon 2.0 bezorgt ook aan huis in Amsterdam via Deliveroo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid