In steeds meer steden McDelivery


Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Sinds vorige week kunnen de liefhebbers van McDonald’s uit Gouda (Goudse Poort), Leeuwarden Centrum, Den Helder Centrum, Alphen aan den Rijn en Nieuwegein terecht bij McDelivery om hun favoriete McDonald’s producten te bestellen. Daarmee komt het aantal steden uit op 35.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMcDonald’s komt met eigen spaarprogramma

Formulenieuws – McDonald’s komt met een eigen spaarprogramma en introduceert MyMcDonald’s. Klanten kunnen bij elke bestelling digitaal punten sparen, die in te wisselen zijn voor gratis producten. De lancering van het spaarprogramma is de volgende stap in een reeks van innovaties in de digitale klantstrategie van McDonald’s.

Lees bericht

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid