Indoorspeeltuin Superfun wordt Monkey Town Amersfoort


Speelpaleizen -  De aandeelhouders van Superfun hebben overeenstemming bereikt met Monkey Town Group over de overname van de speeltuinactiviteiten van Superfun. Monkey Town Group koopt alleen de indoorspeeltuin van Superfun in het pand aan de Middelhoefseweg in Amersfoort en zal deze, na het toevoegen van nieuwe speeltoestellen en thematisering tijdens de zomermaanden juli en augustus, vanaf september voortzetten onder de naam Monkey Town Amersfoort.

De overige activiteiten van Superfun worden voorlopig voortgezet en geleidelijk door de huidige aandeelhouders van Superfun vernieuwd. Monkey Town Amersfoort wordt de 45e vestiging van de indoorspeeltuinketen.Monkey Town heeft het hoofdkantoor in Alkmaar. Met deze overname verstevigt Monkey Town, dat sinds 2019 ook actief is in Zwitserland en Duitsland, haar positie als marktleider in Nederland.

Verzadigd

Peter Klappe, aandeelhouder van Superfun: “De overname van onze indoorspeeltuin is een impuls voor de activiteiten op deze locatie. ,Naast de verbeteringen die Monkey Town gaat doorvoeren, zal een groot deel van de overnamesom worden geherinvesteerd in de overige bestaande activiteiten en verrassende nieuwe activiteiten.” Joris Naalden, algemeen directeur van Monkey Town Group: ,,Nu de Nederlandse markt voor indoorspeeltuinen verzadigd is, moet verdere groei voor Monkey Town in Nederland hoofdzakelijk komen uit overnames van bestaande indoor speeltuinen.”

Bron: Monkey Town/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid