Inge Jeurink wint Gouden Bestek


Verkiezing - Inge Jeurink heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Ze ontving de trofee op donderdag 24 januari op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht. Jeurink is sinds juni vorig jaar Manager Gastvrijheid en Services bij zorgverlener Amsta in Amsterdam. Daarvoor was zij werkzaam bij ABN AMRO als Projectleider CIRCL Horeca & Facilitaire Coalitie.  Jeurink werd door een jury gekozen uit vier genomineerden. Circulair cateren Jury-voorzitter Ruud Baljé reikte de prijs uit en sprak de verwachting uit dat Jeurink in de zorg veel tot stand kan brengen: “Want op het gebied van innovatie van gastvrijheid zijn daar nog vele stappen te maken.” Baljé had ook de overtuiging dat haar vorige werkgever Jeurink node zal missen bij de implementatie van circulair cateren in al haar facetten. Inge Jeurink is na Jeroen Marré, destijds werkzaam bij RTL, de tweede persoon die het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering in ontvangst heeft genomen. Genomineerden De genomineerden waren afkomstig uit het onderwijs, provinciale overheid, bankwereld (zorg) en het bedrijfsleven. Naast Inge Jeurink waren dat: Dennis Cruyen (TU Delft, Zadkine),  Bauke Schaafsma(Provincie Overijssel) en Albert Zuurveld (Koppert Cress). Vakjury De vakjury bestaande uit: Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars); Jaap de Graaf, oprichter Allesovercatering.nl; Nathalie Hofman, voorzitter FMN, bestuurslid Code Verantwoordelijk Marktgedrag; Michiel van Noort, Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement; Hans Rijnierse, voorzitter Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties); Gerrit Vink, voorzitter Codekamer Contractcatering van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag/ commissaris bij Appèl en Roy Wesenhagen, voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise kozen uiteindelijk voor Inge Jeurink. Bron: @FoodClicks Verkiezing - Inge Jeurink heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Ze ontving de trofee op donderdag 24 januari op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht. Jeurink is sinds juni vorig jaar Manager Gastvrijheid en Services bij zorgverlener Amsta in Amsterdam. Daarvoor was zij werkzaam bij ABN AMRO als Projectleider CIRCL Horeca & Facilitaire Coalitie.  Jeurink werd door een jury gekozen uit vier genomineerden. Circulair cateren Jury-voorzitter Ruud Baljé reikte de prijs uit en sprak de verwachting uit dat Jeurink in de zorg veel tot stand kan brengen: “Want op het gebied van innovatie van gastvrijheid zijn daar nog vele stappen te maken.” Baljé had ook de overtuiging dat haar vorige werkgever Jeurink node zal missen bij de implementatie van circulair cateren in al haar facetten. Inge Jeurink is na Jeroen Marré, destijds werkzaam bij RTL, de tweede persoon die het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering in ontvangst heeft genomen. Genomineerden De genomineerden waren afkomstig uit het onderwijs, provinciale overheid, bankwereld (zorg) en het bedrijfsleven. Naast Inge Jeurink waren dat: Dennis Cruyen (TU Delft, Zadkine),  Bauke Schaafsma(Provincie Overijssel) en Albert Zuurveld (Koppert Cress). Vakjury De vakjury bestaande uit: Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars); Jaap de Graaf, oprichter Allesovercatering.nl; Nathalie Hofman, voorzitter FMN, bestuurslid Code Verantwoordelijk Marktgedrag; Michiel van Noort, Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement; Hans Rijnierse, voorzitter Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties); Gerrit Vink, voorzitter Codekamer Contractcatering van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag/ commissaris bij Appèl en Roy Wesenhagen, voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise kozen uiteindelijk voor Inge Jeurink. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Wie wordt de Beste Opdrachtgever Catering?

Verkiezing - Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gaat voor de derde keer van start. De finale vindt plaats op donderdag 30 januari op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht. De prijs richt zich op opdrachtgevers die erin slagen om catering van meerwaarde te laten zijn voor hun bedrijf of organisatie. Het Gouden Bestek is door Allesovercatering.nl...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid