Inkoopdirecteur Hans-Peter Kok vertrekt bij Maxxam


Na meer dan tien jaar vertrekt Hans-Peter Kok bij Maxxam

Persoonlijk  – Hans-Peter Kok (50), inkoopdirecteur van inkoopvereniging Maxxam, gaat het bedrijf na meer dan tien jaar verlaten. Hij heeft besloten dat het tijd wordt voor iets anders. Dat laat organisatie Maxxam weten.

In een toelichting laat Kok weten dat hij altijd met volle tevredenheid heeft gewerkt voor Maxxam, maar dat het nu tijd wordt voor iets anders. Het vertrek van Kok gaat ook in goed overleg met het bestuur van Maxxam en algemeen directeur Peter de Ries. De taken van Kok worden voorlopig overgenomen door het inkoopteam en de algemeen directeur.

Maxxam werkt als inkooporganisatie voor diverse partijen in de foodservicemarkt zoals Bidfood, Hanos, Lekkerland, Makro, VHC en Horesca. Kok werkte voor zijn aanstelling bij Maxxam, bij onder andere Bidfood, AS Watson, Hoogvliet en discounter Aldi.

Bron: Maxxam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Swijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid