‘Inspiratie op Locatie’ overgenomen door Duitse Event Inc Group


Dankzij de overname kan het Nederlandse platform nu gebruikmaken van de boekingstechniek van Event Inc.

Overname - Het zakelijke locatieboekingsplatform ‘Inspiratie op Locatie’ is overgenomen door de Event Inc Group, marktleider in Duitsland en Europa’s grootste platform voor vergader -en evenementenlocaties. Dankzij de overname kan het Nederlandse platform nu gebruikmaken van de boekingstechniek van Event Inc.

De overname betekent voor het platform een significante groei van het aanbod aan conferentiehotels, evenementenlocaties en vergaderruimten. De platformen vinden bij elkaar niet alleen dezelfde bedrijfswaarden, maar sluiten ook naadloos op elkaar aan wat betreft groeiambities. Voor de Event Inc Group sluit de overname geheel aan de ambities binnen Europa en de wens om uit te breiden naar Nederland. Wat betreft Van der Giessen is de overname dan ook de juiste stap in de richting in een nog completer aanbod van locaties. Oprichter van Inspiratie op Locatie Barbara van der Giessen over de overname: “Wij kijken uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking, waarbij we onze boekers, corporate klanten én locaties nog meer voordelen kunnen bieden.”

Inspiratie op Locatie

Het vinden van de perfecte zakelijke locatie voor een vergadering of event kan een behoorlijke uitdaging zijn. Relevante informatie over locaties is lastig te vinden, laat staan de beschikbaarheid en het kostenplaatje. Inspiratie op Locatie besloot dat dit makkelijker moest. Alle inspirerende, zakelijke locaties op één plek gebundeld, met de alle mogelijkheden per locatie overzichtelijk op een rij. Daarnaast is het mogelijk op direct een offerte op te vragen via het platform en kan er achteraf betaald worden dankzij het betalingssysteem.

Bron: Inspiratie op Locatie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid