INTERNORGA komt maart 2022 terug


Beurzen – De foodservice en hospitalitybeurs INTERNORGA in Hamburg komt na twee jaar van afwezigheid door de coronamaatregelen terug. Van 18 t/m 22 maart 2022 opent de vakbeurs de deuren met een totaal nieuwe halindeling.

INTERNORGA is al 100 jaar de toonaangevende internationale vakbeurs voor hotels, restaurants, bakkerijen en zoetwaren en vindt plaats op het terrein van Hamburg Messe und Congress GmbH. In 11 hallen presenteren nationale en internationale exposanten hun producten, trends en innovaties voor de gehele foodservice en hospitality markt aan vakbezoekers. De beurs gaat gepaard met internationale conferenties, een uitgebreid ondersteunend programma en innovatieve branchewedstrijden. De beurs wordt gehouden onder de zogenaamde 2G-regels (voor gevaccineerde of herstelde aanwezigen).

Naast diverse hallen voor eten, drinken en koffie / koffiemachines, ook diverse hallen met benodigdheden voor restaurant, hotel en buitenkeukens. ingericht volgens een nieuwe hal-indeling.  Daarnaast op de beursvloer veel aandacht voor bakkerij en zoetwaren, koffie en digitale toepassingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid