INTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen


Meer innovaties en inspiratie op INTERNORGA in Hamburger / Foto bij: INTERNORGA

Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.

Twee onderdelen springen er extra uit op de beurs: Op Future Food laten creatieve geesten de innovaties zien die de voeding van morgen vorm gaan geven en op de Newcomers Area zijn product- en service-innovaties te zien voor gastronomie, horeca, bakkerijen en banketbakkers van nu.

Future Food

Met de nieuwe trendruimte Future Food in hal B3.OG presenteert INTERNORGA een plek voor innovatieve en duurzame voedingsconcepten en -innovaties. Van alternatieve eiwitten tot voedseltechnologie en fermentatie: bezoekers treffen daar pioniers aan die de voeding op de out-of-homemarkt gaan veranderen. ‘In een tijd waarin schaarste van hulpbronnen, klimaatverandering en veranderende consumenteneisen de voedingsindustrie vormgeven, wordt het aanbieden van toekomstbestendige oplossingen steeds belangrijker’, aldus Matthias Balz, directeur van INTERNORGA. Daarom is het nieuwe trendgebied Future Food gecreëerd, dat inzichten biedt in hoe de voeding van morgen op de out-of-home markt vorm kan worden gegeven. Exposanten die op Future Food zijn te vinden, zijn onder andere Verrano, Planetary, Rival Foods,  Mondarella, Verdino Green Foods, Vanozza, Billie Green en Wanted Vegan.

Newcomers Area

De startups op Newcomers Area in hal B4 zullen in 2025 opnieuw een belangrijk hotspot zijn. Hier treffen bezoekers nieuwe producten en innovatieve aan voor de foodservice- en horecasector. Dit beursgedeelte fungeert al jaren als barometer voor trends en heeft al veel bedrijven en producten tot een doorbraak geholpen. De exposanten gaan met creativiteit en innovatie de huidige uitdagingen te lijf en bieden een breed scala aan oplossingen.

Ontmoetingsplek

INTERNORGA is een toonaangevende vakbeurs voor hotels, restaurants, bakkerijen en zoetwaren. Als jaarlijkse ontmoetingsplaats voor deze industrieën zal het plaatsvinden van 14 tot 18 maart 2025 op het terrein van Hamburg Messe und Congress GmbH. Nationale en internationale exposanten presenteren hun producten, trends en innovaties voor de gehele foodservice- en hospitalitymarkt aan vakbezoekers. De beurs wordt omgeven met internationale conferenties, een diverse innovatieve branchewedstrijden.

Bron: INTERNORGA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘s-Hertogenbosch is Nederlandse horecahoofdstad

Onderzoek  – Op basis van restaurantdichtheid, gastbeoordelingen en betaalbaarheid is ’s-Hertogenbosch Horeca Hoofdstad van Nederland. De Brabants stad heeft daarin de concurrentie van Maastricht en Leeuwarden in de rug. De Friese hoofdstad blijkt wel de meest voordelige stad te zijn.

Lees bericht



Drie nieuwe jonge chefs benoemd tot New Chefs on the Block

Event – Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block werden drie jonge culinaire talenten in het zonnetje gezet. De New Chefs zijn Gijs Kemmeren (restaurant Vannu), Peter Bogema (restaurant Sober) en Luca Carli (restaurant Reverie). Zij werden gekozen vanwege hun innovatieve aanpak, focus op duurzaamheid, innovatie en sterke culinaire visie.

Lees bericht



Bouw nieuwe locatie De Lichtmis en McDonald’s Zwolle gestart

Samenwerking – Vorige week is de eerste paal geslagen en daarmee een start gemaakt met de bouw van een unieke horecacombinatie tussen wegrestaurant De Lichtmis en McDonald’s Zwolle. De combinatie gaat zich vestigen aan de A28, ter hoogte van afslag 22, markeert een nieuw begin voor het familiebedrijf De Lichtmis.

Lees bericht

Top Bakkers Groep kan voortaan elke vraag aan

Bakkerij – Na de aankondiging van de overname van Bakkers Brigade door Top Bakkers en de vorming van de Top Bakkers Coöperatie is het bedrijf klaar voor de volgende stappen onder de naam Top Bakkers Groep.  Er is een unieke samenwerking ontstaan tussen een netwerk van lokale ambachtelijke bakkers en een landelijk opererende bakkerij met een logistiek netwerk, ondersteund door...

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid