Internorga zet samenwerking met ProVeg voort
_1080_718_90.jpg)
Vakbeurzen – De conveniencebeurs Internorga, die van 10 tot 14 maart in Hamburg wordt gehouden, zet de samenwerking met ProVeg Internationaal opnieuw door. De twee partijen werken op het gebied van plantaardige voeding al vijf jaar samen.
Bezoekers aan de beurs kunnen in gesprek met experts en de laatste ontwikkelingen zien en proeven op het gebied van plantaardige voeding. Ook bij onze oosterburen is de markt voor plantaardig hard aan het groeien. Of het nu als veganist, vegetariër of flexitariër is, steeds meer mensen in Duitsland wenden zich tot de plantaardige keuken. De motivaties om de eetgewoonten aan te passen variëren van gezondheidsfactoren en milieuaspecten tot het simpele feit dat het goed smaakt – en niet alleen thuis. Dat heeft volgens de Internorga-organisatie een domino-effect op de horeca en het hotelwezen. “We zijn verheugd dat onze partner ProVeg dit jaar weer verbonden is aan de beurs. Door hun vakkennis en nuttige tips kunnen zij veel restauranthouders helpen met het juiste aanbod,” aldus Claudia Johannsen, Division Manager bij Hamburg Messe und Congress.
Bron: Internorga/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
INTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtKop is er af bij HorecaEvenTT in WTC Expo Leeuwarden
Vakbeurzen - De kop is er af bij HorecaEventt in Leeuwarden in WTC Expo. Bijna 500 exposanten presenteren nog tot en met woensdag hun producten en concepten. De horecabeurs in het noorden trekt traditioneel altijd veel ondernemers van de Waddeneilanden.
Lees berichtING gematigd positief over horeca in 2025
Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 3%, gematigd positief. Dankzij een verbeterde koopkracht en ‘gewenning’ aan de hogere prijzen geeft de consument dit jaar volgens de bank weer meer uit in de horeca dan in 2024.
Lees berichtBroekhuyzen Horecagroothandel nu officieel Bidfood Noordwijkerhout
Groothandel – Broekhuyzen Horecagroothandel in Noordwijkerhout is zaterdag 25 januari officieel geïntegreerd in Bidfood Noordwijkerhout. Dat heeft de groothandel laten weten.
Lees berichtJan Zandbergen Group introduceert EKO Wagyu X
Introductie – Wagyu rundvlees behoort tot de meest exclusieve vleessoorten. Het vlees is daardoor meestal alleen verkrijgbaar bij de exclusieve restaurants. Jan Zandbergen Group in Veenendaal introduceert nu EKO Wagyu X rundvlees uit Australië dat ook voor de reguliere horeca betaalbaar is.
Lees berichtHorecava trekt volgens organisatie 67.000 bezoekers
Vakbeurzen – De afgelopen Horecava heeft volgens de organisator meer bezoekers op de been gebracht in de Amsterdamse RAI dan de vorige editie. Dit jaar werd de horecabeurs bezocht door 67.000 mensen, terwijl dit vorig jaar lag op 64.000. Daarmee ligt het bezoekers aantal nog net niet op het niveau van voor corona.
Lees bericht