Isala en Huuskes sluiten tienjarige overeenkomst
Zorg - Isala heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met Huuskes voor de complete dienstverlening op het gebied van patiëntenvoeding. Marcel Hofmeijer, business manager Innovatie en Operatie bij Huuskes: ‘Afgelopen jaar is al intensief samengewerkt op het gebied van eten en drinken. Op basis van deze ervaring is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren.’ Isala is blij met Huuskes als partner op het gebied van eten en drinken. Manager Facilitair bedrijf Jan-Willem Berends: ‘Huuskes heeft zich laten kennen als een betrouwbare en flexibele partner. In het aanbestedingstraject is daarnaast gebleken dat Huuskes ook verder ontwikkelingen kan en wil ondersteunen waarmee Isala op het gebied van patiëntenvoeding straks tot de besten van Nederland wil behoren. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel.’ Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de optimalisatie en verbetering van de maaltijdvoorziening. Zo is bijvoorbeeld het tijdspad tot het bestellen van de maaltijden verkort. Patiënten kunnen tot één uur voor aanvang van het eetmoment hun bestelling doorgeven. Dit zorgt er voor dat patiënten echt kunnen eten waar zij op dat moment zin in hebben. Zorgmanager Sido Lublink van Isala: ‘De ruime keuze in gerechten en de korte tijd tussen bestellen en eten maakt dat de patiënt echt het gevoel heeft invloed te hebben op een belangrijk onderdeel van zijn ziekenhuisopname.’ Er is ook veel succes geboekt in de reductie van voedselverspilling. Bron: Huuskes Zorg - Isala heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met Huuskes voor de complete dienstverlening op het gebied van patiëntenvoeding. Marcel Hofmeijer, business manager Innovatie en Operatie bij Huuskes: ‘Afgelopen jaar is al intensief samengewerkt op het gebied van eten en drinken. Op basis van deze ervaring is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren.’ Isala is blij met Huuskes als partner op het gebied van eten en drinken. Manager Facilitair bedrijf Jan-Willem Berends: ‘Huuskes heeft zich laten kennen als een betrouwbare en flexibele partner. In het aanbestedingstraject is daarnaast gebleken dat Huuskes ook verder ontwikkelingen kan en wil ondersteunen waarmee Isala op het gebied van patiëntenvoeding straks tot de besten van Nederland wil behoren. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel.’ Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de optimalisatie en verbetering van de maaltijdvoorziening. Zo is bijvoorbeeld het tijdspad tot het bestellen van de maaltijden verkort. Patiënten kunnen tot één uur voor aanvang van het eetmoment hun bestelling doorgeven. Dit zorgt er voor dat patiënten echt kunnen eten waar zij op dat moment zin in hebben. Zorgmanager Sido Lublink van Isala: ‘De ruime keuze in gerechten en de korte tijd tussen bestellen en eten maakt dat de patiënt echt het gevoel heeft invloed te hebben op een belangrijk onderdeel van zijn ziekenhuisopname.’ Er is ook veel succes geboekt in de reductie van voedselverspilling. Bron: Huuskes
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
GoodLife start programma ‘Meer Smaak, Minder Vlees’
Actie – GoodLife Foods wil samen met haar foodservicepartners stappen zetten in duurzamere maaltijden en duurzamer uit eten gaan. Het bedrijf heeft daarvoor het programma 'Meer Smaak, Minder Vlees' ontwikkeld, een nieuw initiatief om de impact van maaltijden en uit eten gaan te verkleinen.
Lees berichtAppetijt onderdeel van Meinders Catering
Overname – Vanaf 1 september wordt Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid onderdeel van Meinders Catering. Dat laat het cateringbedrijf in Badhoevedorp weten.
Lees berichtBonduelle Foodservice start pilot met Health Food Wall
Samenwerking - Bonduelle Foodservice Benelux en Health Food Wall gaan samenwerken. Bonduelle gaat producten aanleveren voor de koelkasten die op verschillende plaatsen staan opgesteld.
Lees berichtVerkoop vleesvervangers cateraars en horeca verdubbeld
Analyse - Plantaardige zuivel en vleesvervangers zijn in de afgelopen twee jaar fors gegroeid binnen foodservice. De totale verkoop van vleesvervangers aan catering en horeca is in twee jaar tijd meer dan verdubbeld, zo laat ProVeg Nederland weten op basis van cijfers van Foodstep. Met name zuivel werd minder verkocht.
Lees berichtDe Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen krachten
Samenwerking – Maaltijdenproducent De Eetgemak Groep en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Doel van de samenwerking is de dienstverlening naar afnemers verder verbeteren.
Lees berichtMora komt met mini-snacks voor horecalocaties zonder friteuse
Introductie – Snackproducent Van Geloven speelt met de introductie van de Mora Oven & Airfryer Mini Mix in op de groeiende van ovenbereide snacks voor horecalocaties zonder friteuse. De mix bevat een selectie van bekende Mora snackklassiekers zoals de Mini frikandellen, Rundvlees bitterballen, Kipnuggets en Goudse kaasballetjes.
Lees bericht