Jaarlijkse gala Les Patrons Cuisiniers bij Beachclub O.


Foto bij: Beachclub O.

Culinair - Les Patrons Cuisiniers organiseert haar jaarlijkse grand gala dit jaar op een bijzondere plek. 6 september ontvangt het genootschap haar gasten in Cocktail voor een avond bij het trendy Beachclub O. bij Hotels van Oranje in Noordwijk.

Bij het event, dat als thema The Roaring Twenties heeft,  zal sterrenchef Edwin Vinke als keukenchef koken en leiding geven aan de unieke sterrenbrigade van 22 andere patrons. Zij zullen de gasten verrassen en verwennen met unieke gerechten in een schitterende setting.

War Child

Per avond kunnen de Patrons 350 gasten ontvangen. Voor het eerste diner op 6 september zijn nog kaarten verkrijgbaar. De opbrengst van de tweede avond, het galadiner op 7 september, komt volledig ten goede aan War Child en is al helemaal uitverkocht. Frank Visser, voorzitter van Les Patrons Cuisiniers is geraakt door de steun en het enthousiasme van de gasten en het enthousiasme en de inzet van ‘zijn’ Patrons. “Het is fantastisch aan alle reacties te proeven dat de gasten ons hebben gemist en tegelijkertijd het goede doel willen steunen”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Annoncer sluit partnerovereenkomst met Alliance Gastronomique

Partnership - Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomique. De overeenkomst werd namens Alliance Gastronomique door voorzitter Gerard Wollerich en door algemeen directeur van Annoncer Madelon van Leenen ondertekend.

Lees bericht


Compass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Lees bericht

156 oorlogskinderen geholpen door actie bakkerij ‘t Stoepje

Actie - Bakkerij ‘t Stoepje heeft maar liefst 300.000 vredeskrentenbollen verkocht tijdens de #saypeace campagne van War Child. De marktbakkers van ’t Stoepje haalden hiermee een bedrag van 15.000 euro op voor kinderen in oorlogsgebieden. De cheque-overhandiging aan de directeur van War Child, Tjipke Bergsma, vond vandaag plaats op de markt in Putten. Een maand lang hebben de bakkers van ‘t Stoepje...

Lees bericht

Landelijke actie van Bakkerij ’t Stoepje voor War Child

Actie – Morgen, op de Internationale Dag van de Vrede, lanceert Bakkerij ’t Stoepje een grootschalige actie voor War Child. War Child voert jaarlijks de #SAYPEACE campagne, waarbij zij iedereen oproept om op te komen voor het recht op vrede, ook voor oorlogskinderen. 112 marktbakkers van de formule 't Stoepje gaan zich samen met de medewerkers een maand lang inzetten voor kinderen...

Lees bericht


Les Patrons Cuisiniers vieren 25 jarig jubileum

Jubileum - Les Patrons Cuisiniers vierden dit weekend hun 25 jarig jubileum in Restaurant Parkheuvel. Voor een select groepje familie, vrienden, business partners en vaste gasten bereidde alle chefs, als eerbetoon aan de oprichters van Les Patrons, een hedendaagse versie van een van hun klassieke gerechten. Oprichters Cas Spijkers, Maartje Boudeling, Paul Fagel, Constant Fonk, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen,...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid