Jan Linders bereikt mijlpaal van 100.000 geredde maaltijden


Supermarkt – De klanten van supermarktketen Jan Linders hebben al méér dan 100.000 maaltijdboxen gekocht via de Too Good To Go-app. Daarmee zijn dus evenveel maaltijden gered en hebben veel producten een tweede kans gekregen.

Jan Linders biedt in de 62 supermarktlocaties sinds februari 2020 klanten de mogelijkheid om een 'Magic Box' te kopen. Deze maaltijdboxen zijn gevuld met producten die de houdbaarheidsdatum naderen en die voor een klein bedrag aangeschaft kunnen worden via de app. Zo maakt Jan Linders zich sterk tegen voedselverspilling en krijgen de (vers)producten een goede bestemming.

De Jan Linders Supermarkten stellen elke dag zelf de Magic Boxen samen. De boxen hebben een verkoopwaarde van minimaal €14,99. Gebruikers van de Too Good To Go-app kunnen deze voor slechts €4,99 aanschaffen en ophalen in de geselecteerde supermarkt.

Er zijn meerdere supermarkten en foodservicebedrijven die op deze manier samenwerken Too Good To Go.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht
Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht


AH komt met Verspil-mij-niet zakje in strijd tegen verspilling

Formulenieuws – Naast een landelijke uitrol van het initiatief 'Brood van gisteren' tegen voedselverspilling, komt Albert Heijn met het Verspil-me-niet zakje en gaat de supermarktketen producten tegen de houdbaarheidsdatum ‘dynamisch afprijzen’. AH zet daarmee een volgende stap in de strijd tegen het verspillen van voedsel.

Lees bericht

Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid