Jan Oostvolgel benoemd als CEO Aldi Holding


Benoeming - Jan Oostvogels (51) is per direct benoemd als de nieuwe CEO van ALDI Holding B.V. Hij volgt hiermee Christian Fleck (41) op.

Oostvogels is afkomstig uit België en heeft sinds 2000 diverse functies bekleed binnen ALDI Nord. Hiervoor was hij onder meer Managing Director Business Support & Development van ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG in Essen (Duitsland) en Managing Director van ALDI S.A. in Vaux-sur-Sure (België).

In Nederland heeft ALDI ca. 500 filialen die vanuit negen regio’s worden aangestuurd. Deze regiokantoren worden hierbij door ALDI Holding B.V. ondersteund.

Bron: Aldi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aldi start bij acht winkels met nieuwe formule

Supermarkt - Acht vernieuwde Aldi-winkels met in totaal zo’n 8.000m2 aan discount, openen vrijdag de deuren. De winkels zijn opgezet volgens de nieuwe formule, waarbij de groente en fruit afdelingen en geven daarmee tevens het startsein voor de uitrol van de toekomstige winkelformule.

Lees bericht


1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees bericht
Aldi gaat kassaloze winkel openen in Utrecht

Supermarkt – Discounter Aldi gaat een kassaloze winkel openen. De opening van de winkel  op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht staat begin 2022 gepland. Binnen de Europese groep van bedrijven van ALDI Nord is het nieuwe filiaal in Utrecht als testlocatie aangewezen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid