Jan-Willem Dockheer weg bij Ahold Delhaize Servia


Jan-Willem Dockheer vertrekt eind dit jaar bij Ahold Delhaize Servia

Persoonlijk - Algemeen directeur Jan-Willem Dockheer vertrekt bij Ahold Delhaize in Servië eind dit jaar en zal ook het bedrijf verlaten. Hij wordt opgevolgd door Gorica Jovovic, die momenteel werkzaam is als directeur ‘buying & merchandising’.

Dockheer stapte eind 2018 op bij Ahold Delhaize om algemeen directeur te worden bij twee fitnessketens, Fit for Free en Sport City (beide onderdeel van investeringsmaatschappij Olympus). In coronatijd waren deze locaties dicht waardoor hij weer terugkeerde bij  Ahold Delhaize.

In Servië heeft Dockheer leiding gegeven aan 13.000 collega's, zo laat hij op linkedin weten. Maar in de drie-en-een-half jaar dat hij voor Alhold Delhaize werkte gebeurde er meer. “Leiding geven aan de detailhandel in Servië, aandringen op meer dan 40 nieuwe winkels per jaar, technische teams opzetten om ecomm en loyaliteit op te bouwen, de beste lokale verspartnerschappen en innovatieve producten opbouwen, besparingen in de hele complexe keten stimuleren om concurrerend geprijsd te blijven, groeien van 1 naar 3 DC's, leiding geven aan duurzaamheidsinitiatieven in het land, het merk Tempo veranderen in Maxi en vooral het opbouwen van een veilige en winnende mentaliteitscultuur,” zo blikt Dockheer terug. Wat hij volgend jaar gaat doen is nog niet bekend.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMet Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht

Albert Heijn rondt True Price-experiment koffie af

Formulenieuws - Albert Heijn heeft de ‘eerste fase’ van de proef met True Price bij drie AH To Go-locaties vorige maand afgerond. Op de eigen website geeft de supermarktketen een inkijkje in de resultaten. Van alle klanten die bij de drie AH To Go’s koffie kochten, koos 15% ervoor om ‘de echte prijs’ voor hun kop koffie te betalen. Van...

Lees bericht

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht


EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht

Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid