Jan Zandbergen Group en Udea samen in bio-vlees ‘Lebon’


V.l.n.r. Marco Mulder (Udea), Maikel Geluk (Jan Zandbergen Group) en varkensboerin Henny

Samenwerking - Udea heeft gekozen voor Jan Zandbergen Group als vaste leverancier voor biologisch vlees. Het vlees zal onder de naam ‘Lebon’ worden verkocht.

Aan de samenwerking van beide partijen is een gedegen kennismaking vooraf gegaan. Beide partijen hebben elkaar gevonden in duurzaamheidsvisie, transparantie en het hele ketenverhaal. ‘Lebon’ komt in de schappen te liggen van Ekoplaza en Marqt, de formules die onder moedermaatschappij Udea vallen.

Met het merk willen Jan Zandbergen Group en Udea de klanten meenemen van boer tot bord. Het assortiment bestaat uit rundvlees afkomstig van vleesveeboerderijen uit de Belgische Ardennen, varkensvlees en kalfsvlees uit Nederland en lamsvlees uit Ierland. Het gehele aanbod is biologisch en SKAL-gecertificeerd.

Keten kringloop

Onderdeel van de samenwerking is ook dat naar een groter geheel in de keten gekeken wordt. Verschillende biologische leveranciers en Udea gaan deels circulair werken, zo kan de reststroom van de ene partner,  een andere partner wellicht goed benutten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsThuisbezorgd gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Bezorgdienst - Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 biologische en milieuvriendelijke producten. De bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.

Lees bericht

HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid