JHB Group benoemt Marlijn van Straaten als nieuwe CEO Vitam

Benoeming – JHB Group, eigenaar van cateraar Vitam, heeft Marlijn van Straaten per 1 juli benoemd in de functie van Chief Executive Officer (CEO) van Vitam. Van Straaten is geen onbekende in de foodservicesector.
Momenteel is Van Straaten werkzaam bij het cosmeticamerk Dr. Hauschka, waar ze sinds 2020 de functie van CEO Benelux bekleedt. Daarvoor was ze als Vice President verantwoordelijk voor commerciële & marketingstrategie, conceptontwikkeling en communicatie bij horeca-exploitant HMSHost International.
Vitam is een cateraar die zich richt op duurzaam en gezond eten en drinken en wil dat graag toegankelijk maken voor iedereen. Met deze aanstelling zegt Vitam in een toelichting de ambitie om haar positie als koploper in bewuste catering verder te versterken. Van Straaten op haar beurt kijkt ernaar uit om 1 juli van start te gaan: “Ik verheug me erop om samen met alle Vitammers verder te bouwen aan een organisatie die écht het verschil maakt.”
Jørgen Vestjens, CEO a.i. Vitam, is blij met de deskundigheid van Van Straaten: “Ik ben ervan overtuigd dat haar ervaring en haar passie voor gastvrijheid en duurzaamheid ons als bewuste cateraar verder gaan brengen.”
Bron: JHB Group/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol en Avolta openen nieuw Frans bakkerijconcept LOAF
Luchthaven –Schiphol en horecapartner Avolta introduceren een nieuw bakkerijconcept met Franse signatuur in Lounge 1, genaamd LOAF. De opening van de bakkerij markeert een volgende stap in de herontwikkeling van de lounge en sluit aan bij Schiphols strategie om de kwaliteit van het retail- en horecaportfolio te verbeteren.
Lees berichtAlbron en Hutten presenteren nieuwe moederorganisatie: Hai
Catering – De fusie tussen foodservicebedrijven Albron en Hutten krijgt een nieuwe naam: Hai. De naam staat voor Hutten Albron Impactmakers. Met Hai willen beide partijen hun gezamenlijke ambitie kracht bijzetten: het vergroten van maatschappelijke impact via eten, drinken en gastvrijheid.
Lees berichtJeremy Vermolen lanceert gezonde Vita Pizza voor jongeren
Catering – TV-kok Jeremy Vermolen en zijn zus, mediaondernemer Ellemieke Vermolen, introduceren de Vita Pizza: een volwaardige, gezonde pizzavariant die speciaal ontwikkeld is voor jongeren. In samenwerking met Innergy Catering, meesterbakker Patrick van der Meer (Uljee) en wetenschappers van Wageningen Universiteit is een product ontwikkeld dat smaakt als een traditionele pizza, maar voldoet aan alle richtlijnen voor een gezonde schoolkantine.
Lees berichtHutten en TrendingTea samen in ‘eerlijke thee’
Samenwerking – Hutten gaat een landelijke samenwerking aan met TrendingTea, leverancier van duurzame en volledig transparante thee. De komende jaren zullen honderden Hutten-locaties overstappen op eerlijke thee: losse thee voor horeca en duurzame piramidezakjes voor bedrijfscatering.
Lees berichtFood&i zet catering in als strategie
Catering - Vier jaar na de oprichting presenteert bedrijfscateraar Food&i een hernieuwde koers die catering niet inzet als service, maar als strategie. Food&i, onderdeel van facilitaire dienstverlener Facilicom Group, speelt daarmee meer in op de groeiende behoefte aan duurzaamheid, gemak en beleving op de werkvloer.
Lees berichtNegen gedetineerden PI Dordrecht starten met opleiding koksvak
Opleiding - Negen gedetineerden van de Penitentiaire Inrichting Dordrecht zijn op 8 mei gestart met een unieke Basic Skills training, gericht op de basisvaardigheden in het koksvak. Deze training is een initiatief van Mark Hufken, Operationeel manager bij Vitam, en wordt uitgevoerd door de Horeca Academie.
Lees bericht