Joachim Nieuwhoff nieuwe Directeur Inkoop HAK


Joachim Nieuwhoff

Benoeming - Joachim Nieuwhoff (48) is per 1 februari 2021 in dienst getreden als Directeur Inkoop van HAK. Hiervoor werkte hij als Directeur Sourcing & Trade bij The Greenery. Bij HAK volgt hij Adri den Dekker op die na bijna 50 dienstjaren, waarvan de laatste 15 jaar bij de groentefabrikant in Giessen en daarvoor 34 jaar bij Jonker Fris, met pensioen is gegaan, maar nog aanblijft als adviseur tot eind juni.

Joachim Nieuwhoff heeft een uitgebreide ervaring met Groente en Fruit, opgedaan in diverse rollen en senior managementposities. Na zijn studie aan de HAS werkte hij in de export van groente en fruit en deed daarna veel kennis op in de retail via inkoopfuncties bij Edah, Laurus, Sligro en Superunie.

Bron: HAK

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
HAK Fresh officieel in gebruik genomen

Koelvers - Groentefabrikant HAK heeft haar productiefaciliteit bij HAK Fresh in Den Bosch vernieuwd en officieel in gebruik genomen. Vanuit de locatie wil het groentebedrijf met een nieuw assortiment koelverse groente-oplossingen de foodservice en retail versmarkt gaan verrijken.

Lees bericht
Hak pleit voor ‘groene revolutie’ in voedselketen

Duurzaam - Groentefabrikant Hak pleit voor vergaande veranderingen in de voedselketen. In een paginagrote advertentie in de krant werd deze week opgeroepen om meer plantaardig te gaan eten en ook meer groentesoorten van dichtbij. Plantaardig en lokaal moet het ‘Groene Normaal’ worden, volgens Timo Hoogeboom, CEO van Hak.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid