Johnnie Walker Blue label komt met ‘engraved blottle’ en eigen chocolade


Johnnie Walker Blue Label komt met een engraved bottle en Friandries chocolates met inscripties van het Johnnie Walker-beeldmerk

Introductie - Johnnie Walker biedt speciaal voor de feestdagen een cadeaufles aan van Blue Label, die voorzien kan worden van een speciale boodschap of belangrijke milestone door middel van een persoonlijke gravure. De buitengewone whisky voor buitengewone gelegenheden, is daarmee ook het perfecte cadeau voor de feestdagen.

‘Johnnie Walker Blue Label is een uitzonderlijke Schotse whisky waarvan slechts één op de tienduizend vaten de ongrijpbare kwaliteit en karakter heeft om deze opmerkelijke en kenmerkende smaak te leveren,’ laat het merk weten. De gebalanceerde smaaktonen zijn een blend van chocolade, gras en een snufje mout. De afdronk van bloemen, honing, rook en kruiden geven deze whisky de meest uitzonderlijke aroma´s die zorgen voor een bijzondere smaakbeleving met diepte. Door deze whisky met de feestdagen te laten verschijnen in een 'engraved bottle' met boodschap maakt de whisky nog specialer.

Friandries chocolates

De gegraveerde fles wordt geïntroduceerd in combinatie met chocolade van de prijswinnende Nederlandse chocoladekunstenaar Dries Michels. Deze Friandries chocolates met inscripties van een Johnnie Walker Blue Label fles zijn verkrijgbaar vanaf 13 november. Speciaal voor het feestseizoen ontwikkelden Friandries de chocolades die aansluiten bij de diepte van de smaak van Johnnie Walker Blue Label.

De Johnnie Walker Blue Label met inscriptie en de Friandries chocolates zijn verkrijgbaar via drankenboutique.nl.

Bron: Johnnie Walker/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Johnnie Walker onthult blend ‘Umami’ samen met chef Kobayashi

Introductie - Meester Blender Emma Walker en de met drie Michelinsterren bekroonde Japanse chef Kei Kobayashi bundelen hun krachten en jarenlange ervaring voor een exclusieve blend: Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami. Deze bijzondere Scotch Whisky omarmt de mysterieuze smaak van Umami - ook wel bekend als 'de vijfde smaak', met een aantal bijzondere eigenschappen.

Lees bericht


Lounge 2 op Schiphol laat reizigers glimlachen

Reizigersshops - Schiphol heeft vrijdag officieel Lounge 2 geopend. Met de komst van de compleet vernieuwde lounge in het hart van de terminal krijgt reiscomfort een geheel nieuwe betekenis. Recnt opende het Johnnie Walker House, Café Cocó,  Starbucks Evenings en nu ook zichtbaar en bereikbaar de M&M-store. De luchthaven speelt met de vernieuwde Lounge 2 in op de veranderende behoeften en...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid