Jonathan Zandbergen en The Meatlovers verlengen samenwerking


Chef-kok Jonathan Zandbergen

Samenwerking - Sterrenchef Jonathan Zandbergen en vleesbedrijf Zandbergen (geen familie) gaan de samenwerking voor het merk The Meatlovers met twee jaar verlengen.

Jonathan Zandbergen is sinds 2017 het gezicht van The Meatlovers, een serie vriesverse vleesproducten van het vleesbedrijf Jan Zandbergen uit Veenendaal.The Meatlovers bestaat uit naturel vlees, wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit.

De producten van The Meatlovers zijn niet alleen te vinden in de supermarkten van Jumbo en Jan Linders, maar kunnen via de webshop ook door bedrijven en consumenten rechtstreeks worden besteld. De recepten en tips van sterrenchef Jonathan Zandbergen zorgen voor een extra ‘culinaire ervaring’.

Bron: @FoodClicks

Marketing Manager Laurens Zandbergen van The Meatlovers (l) en Jonathan Zandbergen (r)

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-lijn

Introductie - 1788 Beef, een merk van de Jan Zandbergen Groep, lanceert het nieuwe assortiment van Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees. Deze nieuwe productlijn kenmerkt zich door uitzonderlijke marmering, malsheid en smaak.

Lees bericht



Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht



Future Food Group lanceert merk PLNT

Introductie - Future Food Group in Oss heeft een eigen merk ontwikkeld. Het bedrijf zet onder de naam PLNT een uitgebreide lijn vleesvervangers op de markt. De producten variëren van vegetarische kipreepjes tot plantaardig broodbeleg en zijn zowel in bulk als in stuks verpakking beschikbaar.

Lees bericht

Moving Mountains brengt No-Pork burger

Introductie - Moving Mountains, bekend van plantaardige burgers en hot dogs, heeft na de recentelijke introductie van de sausage nu ook de No-Pork Burger op de markt gebracht. De No-Pork Burger is het alternatief voor een varkensburger. Op de Horecava konden de foodprofessionals al kennismaken met dit nieuwe veganistische product. Moving Mountains heeft met de NO-Pork Burger voor de meeste,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid