Jong duo neemt Utrechtse Bagels & Beans Mariaplaats over
Formulenieuws - De Bagels & Beans aan de Mariaplaats heeft nieuwe eigenaars. Met de overdracht aan Luc Boerrigter (26) en Lynn Rademaker (24) komt de Utrechtse vestiging in handen van een jong ondernemersduo met een duidelijke ambitie: zij willen de zaak verder ontwikkelen als laagdrempelige ontmoetingsplek voor stad en buurt.
Boerrigter begon elf jaar geleden als bijbaan bij Bagels & Beans in Hoofddorp en bleef er werkzaam tot hij samen met Rademaker, die eveneens horeca-ervaring heeft, besloot de stap naar zelfstandig ondernemerschap te zetten. De overname is voor beiden een langgekoesterde wens.
Het ondernemersduo wil de vestiging voorzien van een lichte restyling. De bekende warme sfeer blijft behouden, maar krijgt een frisse, eigentijdse uitstraling. “Het blijft de plek waar mensen terechtkunnen voor een goed gesprek, een moment voor zichzelf en natuurlijk verse bagels,” aldus Boerrigter.
Bron: Bagels & Beans/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Foodservicemarkt blijft groeien, maar tempo neemt af
Analyse - De Nederlandse foodservicemarkt blijft in 2025 groeien, al vlakt het tempo af. Dat blijkt uit de periodemeting van bureau Foodsteps uit Ede. De komende periode moet duidelijk gaan maken hoe positief het jaar gaat afsluiten.
Lees berichtHorecava 2026 draait om betaalbare luxe
Vakbeurzen - De komende editie van Horecava, van 12 tot en met 15 januari 2026 in RAI Amsterdam, staat voor een belangrijk deel in het teken van ‘betaalbare luxe’. De vakbeurs richt zich dit jaar vooral op hoe horecaondernemers hoogwaardige gastbeleving kunnen blijven bieden in een tijd van stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen.
Lees berichtKoreaanse keuken breekt definitief door
Onderzoek - Na K-pop en K-beauty is het nu K-Food dat Nederland in rap tempo verovert. De Koreaanse keuken is uitgegroeid van niche tot mainstream, volgens nieuw onderzoek van Motivaction. Uit de gegevens blijkt dat inmiddels 40% van de Nederlanders al eens een Koreaans gerecht geproefd. 10% van de mensen eet zelfs maandelijks een Koreaans gerecht.
Lees berichtSPAR versterkt positie in petrol met samenwerking met Quiosk
Formulenieuws - SPAR Nederland breidt haar aanwezigheid in het petrolkanaal verder uit via een strategische samenwerking met Quiosk, een specialist in outdoor vendingmachines op onbemande tanklocaties. Sinds begin september is SPAR officieel leverancier van Quiosk, dat met ruim 300 locaties consumenten 24/7 een relevant assortiment biedt.
Lees berichtPickwick introduceert Finest Selection voor professionele markt
Introductie - Theemerk Pickwick breidt zijn assortiment uit met Finest Selection, een nieuwe premium theelijn gericht op de zakelijke markt. De introductie speelt in op de toenemende vraag naar kwaliteit en variatie binnen horeca, zorginstellingen, kantoren en hotels.
Lees berichtVeel nieuws maar te weinig bezoek op franchisebeurs
Vakbeurzen – Vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober werd in de Evenementenhal in Gorinchem de Nationale Franchise Beurs gehouden. Verschillende formules uit de food- en nonfoodsector presenteerden zich aan potentiële franchiseondernemers. Althans dat was de bedoeling, maar het bezoek aan de beurs viel tegen. Het feit dat er door een splitsing in de organisatie nu twee franchisebeurzen worden gehouden heeft aan de...
Lees bericht