Jong ondernemersduo heropent Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem


Kwalitaria-ondernemers Cleon Doest en Roy van de Haar

Formulenieuws – Afgelopen week heropenden Cleon Doest (24) en Roy van de Haar (24) de Kwalitaria Presikhaaf in het gelijknamige winkelcentrum in Arnhem. De twee ondernemers hadden al langer de wens een eigen zaak te openen.

Beide ondernemers hebben veel vertrouwen in de locatie. ‘Het is een sfeervolle plek waar je na het winkelen gezellig kunt zitten en bij mooi weer kun je op het ruime terras terecht’, aldus het ondernemersduo. Naast het restaurant en terras, start Kwalitaria Presikhaaf binnenkort ook met een bezorgservice. ‘Juist in deze tijd willen we onze gasten ook de mogelijkheid bieden om online te bestellen en thuis van onze gerechten te genieten,’ aldus Van de Haar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht


‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees berichtKwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

Lees bericht

Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid