Jonge ondernemer heropent Family Stolwijk met specialiteiten


Formulenieuws – Negentien jaar is hij pas, maar met steun van zijn ouders ziet Doudou He het helemaal zitten om Family Stokwijk te heropenen. De verbouwing is achter de rug en de specialiteiten zijn gebleven.

Doudou He is samen met zijn ouders in de nieuwe Family al enige tijd druk bezig. “Het is een vreemde tijd om hierin te beginnen en de zaak te openen” laat hij weten. De vorige eigenaren, de familie Eegdeman, hebben een bekende naam in Stolwijk. De twee broers hebben ruim dertig jaar het cafetaria in handen gehad. Het assortiment kende een aantal opmerkelijke klassiekers, zoals de kaassoufflé daar genaamd Grote Kaas, gemaakt van jong belegen kaas,. Maar ook de kruidenboter bijvoorbeeld is zeer populair onder de bezoekers. In het eethuis wordt deze vaak geserveerd bij de ambachtelijke varkenshaassaté. Die producten blijven allemaal in het assortiment.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees berichtFHC maakt live-uitzending van Ondernemersdag 2020

Formulenieuws – De jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer op een bijzondere locatie ging dit jaar niet door als gevolg van alle coronamaatregelen, maar bijzonder was de dag wel; deze keer werd de bijeenkomst volledig online uitgezonden, met als toepasselijke titel: For a Better Day.

Lees bericht

Family sluit vega-campagne af tijdens Week Zonder Vlees

Formulenieuws - Een betere manier om de campagne waarin vegetarisch genieten centraal staat af te sluiten is er niet; met De Nationale Week Zonder Vlees van 9 t/m 15 maart voor de deur, zal er bij cafetariaformule Family ruime aandacht zijn voor de vegetarische opties binnen het snackassortiment.

Lees bericht


Cafetariaketen Family start jaar vegetarisch

Formulenieuws – Cafetariaformule Family zet in het eerste kwartaal het vegetarisch genieten centraal. Family wil op die manier laten zien dat de formule inmiddels een breed aanbod vegetarische producten heeft, maar ook omdat vegetarische snacks aan een opmars bezig zijn. Een heel kwartaal alle acties gericht op vegetarische producten, dat is misschien even wennen voor de cafetaria, vindt ook de formule...

Lees bericht

Family in kerkgebouw Axel zeer succesvol

Formulenieuws – Bijzonder was de Family-locatie al bij opening. In de oude rooms-katholieke kerk in Axel werd een nieuw eethuis met cafetaria geopend. Een blikvanger. Maar ook de gasten weten de locatie, die nu drie weken open is,  massaal te vinden. De locatie heeft ook een terras met meer dan 120 zitplaatsen. Voor de kinderen is er ook nog een indoor speelparadijs...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid