Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen


Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Veenstra heeft ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn ouders, een combinatie van een cafetaria, café en cateringbedrijf. Het vormde de basis voor zijn eigen ambitie om een eigen cafetaria te hebben. “Kwalitaria paste perfect bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had”, aldus de jonge ondernemer. “Het concept, met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, onderscheidt zich van de standaard cafetaria.”

Verbouwing

 “De zaak is helemaal verbouwd naar de nieuwste Kwalitaria stijl”, vertelt Sije over het interieur. Het is een frisse zaak geworden met een luxe uitstraling. Er staat een jong en dynamisch team klaar om de burgers, friet, menu’s en belegde broodjes klaar te maken. En binnenkort gaan we deze gerechten ook bezorgen in Groningen.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht


Kwalitaria wint twee Dutch Interactive Awards

Verkiezing - Kwalitaria heeft samen met Bluebird Day twee zilveren Dutch Interactive Awards in ontvangst mogen nemen voor het nieuwe online platform. Tijdens de uitreiking in de Beurs van Berlage werd zowel in de categorie Digitale Transformatie als in de categorie E-commerce een award gewonnen.

Lees bericht

Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

Overname - Per 1 januari 2023 is Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers. De formule telt vier vestigingen, in Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Januari 2023 wordt de eerste pilot gestart in Tilburg waar het beste van...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid