Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen


Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Veenstra heeft ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn ouders, een combinatie van een cafetaria, café en cateringbedrijf. Het vormde de basis voor zijn eigen ambitie om een eigen cafetaria te hebben. “Kwalitaria paste perfect bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had”, aldus de jonge ondernemer. “Het concept, met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, onderscheidt zich van de standaard cafetaria.”

Verbouwing

 “De zaak is helemaal verbouwd naar de nieuwste Kwalitaria stijl”, vertelt Sije over het interieur. Het is een frisse zaak geworden met een luxe uitstraling. Er staat een jong en dynamisch team klaar om de burgers, friet, menu’s en belegde broodjes klaar te maken. En binnenkort gaan we deze gerechten ook bezorgen in Groningen.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht

Kwalitaria doneert 30.000 euro aan kinderen Voedselbank

Formulenieuws - Namens alle 136 vestigingen heeft Kwalitaria een cheque ter waarde van 30.000 euro uitgereikt aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Het bedrag is mede tot stand gekomen door de gasten van de cafetariaformule: voor elk verkocht kindermenu gaat er een donatie naar de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht


Online bestelde vega-snacks groeien met 24% bij Kwalitaria

Formulenieuws – Steeds vaker zijn er vegetarische snacks en gerechten te vinden o de menukaart van Kwalitaria. De cafetariaformule merkt dan ook de vraag naar alternatieven zonder vlees stijgen. In het eerste kwartaal van dit jaar, werden online 24% meer vegetarische gerechten besteld.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid