Joost Houben nieuwe VP Customer Development Unilever Nederland


Joost Houben / Foto bij: Linkedin

Benoeming - Joost Houben zal per 1 april starten als Vice President Customer Development voor Unilever Nederland. Hij volgt daarmee Fred van Beek op, waarvan al eerder was aangekondigd dat hij per 1 april zal starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.

Bijna 20 jaar geleden startte Joost Houben als management trainee bij Unilever. Sindsdien heeft hij een brede commerciële carrière gevolgd binnen Sales, Category management en Marketing, zowel lokaal als internationaal. De laatste 4 jaar was Joost als Business Unit lead verantwoordelijk voor Refreshment in de Benelux.

Bron: Unilever/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht
Verbeet wordt voorzitter RvC Unilever Nederland

Benoeming – Oud Tweede Kamervoorzitter Gerdi A. Verbeet is per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.  Zij volgt Kees van der Waaij op, die op 31 december 2021 is teruggetreden. Tevens is per 15 januari 2022 is Willemien Caderius van Veen RA (62) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.

Lees bericht


Fred van Beek vertrekt bij Unilever

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid