Jos de Regt locatiemanager De Restauratie op Eindhoven CS
Benoeming – Bij ‘De Restauratie’ op station Eindhoven Centraal is Jos de Regt aangesteld als locatiemanager. De Regt (34) heeft eerder gewerkt bij ‘de Zwaan’ in Borkel en Schaft waar hij zich richtte op banqueting. Daarna werkte hij op detacheringsbasis op verschillende plekken in Eindhoven zoals Huize de Laak en Evoluon.
De Restauratie won afgelopen jaar een award voor het beste restaurant Design en zit op de eerste etage. In het café-brasserie, dat door Albron wordt geexploiteerd, kunnen gasten ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen én dineren. Van oudsher is de locatie een centrale ontmoetingsplek in Eindhoven. “Natuurlijk zijn ook forensen welkom. Maar we moeten het niet primair van deze forensen hebben die even snel een kopje koffie willen kopen. Bij ons spreek je echt af,” aldus Jos de Regt.
Eindhoven is historisch gezien de bakermat van nijverheid en de maakindustrie. De Restauratie moet die tijd doen herleven. Niet met de pioniers van toen, maar met lokale ondernemers van vandaag. In plaats van een menukaart is daarom bijvoorbeeld gekozen voor een Courant waarin de verhalen achter de producten op de kaart worden verteld. De Regt: “In De Restauratie bieden we leveranciers uit Eindhoven en omgeving een podium. Zo drink je kwaliteitskoffie van De Cafeïne Dealers, een project van de GGzE, die lokale bedrijven verbindt vanuit een sociale achtergrond. Eet je een chocoladebol van banketbakkerij Renders of een worstenbroodje van bakkerij Houben. En voor de borrel hebben we bier van Stadsbrouwerij Eindhoven, met een plank met verschillende vlees- en kaassoorten uit Eindhoven en omgeving.”
Bron: @FoodClicks
Benoeming – Bij ‘De Restauratie’ op station Eindhoven Centraal is Jos de Regt aangesteld als locatiemanager. De Regt (34) heeft eerder gewerkt bij ‘de Zwaan’ in Borkel en Schaft waar hij zich richtte op banqueting. Daarna werkte hij op detacheringsbasis op verschillende plekken in Eindhoven zoals Huize de Laak en Evoluon.
De Restauratie won afgelopen jaar een award voor het beste restaurant Design en zit op de eerste etage. In het café-brasserie, dat door Albron wordt geexploiteerd, kunnen gasten ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen én dineren. Van oudsher is de locatie een centrale ontmoetingsplek in Eindhoven. “Natuurlijk zijn ook forensen welkom. Maar we moeten het niet primair van deze forensen hebben die even snel een kopje koffie willen kopen. Bij ons spreek je echt af,” aldus Jos de Regt.
Eindhoven is historisch gezien de bakermat van nijverheid en de maakindustrie. De Restauratie moet die tijd doen herleven. Niet met de pioniers van toen, maar met lokale ondernemers van vandaag. In plaats van een menukaart is daarom bijvoorbeeld gekozen voor een Courant waarin de verhalen achter de producten op de kaart worden verteld. De Regt: “In De Restauratie bieden we leveranciers uit Eindhoven en omgeving een podium. Zo drink je kwaliteitskoffie van De Cafeïne Dealers, een project van de GGzE, die lokale bedrijven verbindt vanuit een sociale achtergrond. Eet je een chocoladebol van banketbakkerij Renders of een worstenbroodje van bakkerij Houben. En voor de borrel hebben we bier van Stadsbrouwerij Eindhoven, met een plank met verschillende vlees- en kaassoorten uit Eindhoven en omgeving.”
Bron: @FoodClicks
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Overname - Albron laat weten succesvol de overname van Hutten, branchegenoot in de catering- en hospitalitysector, te hebben afgerond. Volgens de foodservice-organisatie Albron kan het met deze strategische overname haar positie als marktleider uitbreiden, haar dienstenaanbod verder verbreden en meer maatschappelijke impact maken.
Leisure – Center Parcs en Albron hebben vandaag bekendgemaakt dat zij het contract verlengen tot 30 september 2035. Onderdeel van de afspraken is dat de komende jaren, in meer dan 100 outlets, unieke, speciaal voor Center Parcs ontwikkelde horecaconcepten worden uitgerold. Eten en drinken op de vakantieparken moet mensen samenbrengen en laten genieten.
Overname - Albron is voornemens om branchegenoot Hutten over te nemen. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan en versterken elkaars posities. De overname moet nog worden voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt.
Leisure – Vakantieparkorganisatie Center Parcs gaat voor het eerst in dertien jaar weer zelf een restaurant in Nederland beheren. Het restaurant komt op het compleet vernieuwde Zuiderzoet in Zeewolde.
Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.