Jos Vranken nieuwe voorzitter Hotelschool The Hague


Jos Vranken is benoemd als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague

Benoeming - Jos Vranken is benoemd als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague. Hij start in zijn nieuwe rol op 1 april 2025 en volgt daarmee Regine von Stieglitz op.

Roeland Vos, voorzitter Raad van Toezicht, over de benoeming van Vranken: “Als ervaren bestuurder brengt Vranken niet alleen strategische inzichten en uitgebreide kennis van de toerisme-, hotel- en leisuresector met zich mee, maar ook een sterke connectie met zowel het nationale als het internationale werkveld.

Vranken is 17 jaar verbonden geweest als directeur-bestuurder bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). In die functie heeft hij kennis, ervaring en netwerken opgebouwd. Ook werkte hij in die periode samen met diverse onderwijsinstellingen, zoals in de door NBTC geïnitieerde Landelijke Data Alliantie voor de gastvrijheidssector.

Vranken volgt Regine von Stieglitz op, die in 2016 startte als Director Operations en lid College van Bestuur. In 2018 werd zij benoemd tot voorzitter en heeft op inspirerende wijze Hotelschool The Hague geleid.

Bron: Hotelschool The Hague/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecava en Wine Professional bundelen opnieuw de krachten

Vakbeurzen - Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de vooraanstaande wijnbeurs van de Benelux presenteren samen Taste of Wine Professional met een programma dat wijn laat aansluiten bij het thema van dit jaar: Betaalbare luxe.

Lees bericht



Horecava 2026 draait om betaalbare luxe

Vakbeurzen - De komende editie van Horecava, van 12 tot en met 15 januari 2026 in RAI Amsterdam, staat voor een belangrijk deel in het teken van ‘betaalbare luxe’. De vakbeurs richt zich dit jaar vooral op hoe horecaondernemers hoogwaardige gastbeleving kunnen blijven bieden in een tijd van stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen.

Lees bericht

Koreaanse keuken breekt definitief door

Onderzoek - Na K-pop en K-beauty is het nu K-Food dat Nederland in rap tempo verovert. De Koreaanse keuken is uitgegroeid van niche tot mainstream, volgens nieuw onderzoek van Motivaction. Uit de gegevens blijkt dat inmiddels 40% van de Nederlanders al eens een Koreaans gerecht geproefd. 10% van de mensen eet zelfs maandelijks een Koreaans gerecht.

Lees bericht



Startende horecaondernemers vaak te laat met btw-aangifte

Ondernemerschap - Startende ondernemers, waaronder veel horecabedrijven, dienen opvallend vaak hun btw-aangifte te laat in. Volgens de Belastingdienst kwam in 2024 10 procent van de btw-aangiften van alle startende ondernemers te laat binnen. Wie te laat indient of betaalt, riskeert een boete.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid