Jubilerende De Bloemenbeek sluit zich aan bij Alliance Gastronomique


Lanhuishotel De Bloemenbeek

Restaurants - De Bloemenbeek in De Lutte sluit zich per 1 januari 2021 aan bij Alliance Gastronomique, Europa’s langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants. De toetreding valt samen met het 55-jarig bestaan van het familiebedrijf.

Behalve De Bloemenbeek treden nog vier andere restaurants toe: Alma (Oisterwijk), Brut172 (Reijmerstok), Joann (Enschede) en Tilia (Etten-Leur). Daarmee groeit het aantal Nederlandse restaurants in de Alliance tot 45 leden. De leden vinden elkaar in een passie voor perfectie.

Bestuursvoorzitter Gerard Wollerich is trots dat hij vijf nieuwe restaurants tegelijk kan verwelkomen bij Alliance Gastronomique. In verband met COVID-19 konden de nieuwe leden niet zoals gebruikelijk tijdens de laatste ledenvergadering van het jaar worden geïnaugureerd en gepresenteerd aan alle leden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht


Annoncer sluit partnerovereenkomst met Alliance Gastronomique

Partnership - Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomique. De overeenkomst werd namens Alliance Gastronomique door voorzitter Gerard Wollerich en door algemeen directeur van Annoncer Madelon van Leenen ondertekend.

Lees bericht

Villa Massa sponsor van ‘Highest Climber Award’

Restaurant – Villa Massa Limoncello is sponsor van de prijs voor het restaurant dat het snelst is gestegen op de lijst van ‘Worlds 50 Best Restaurants 2022’. Deze prestigieuze prijzen in de wereld van de gastronomie worden op 18 juli in Londen uitgereikt.

Lees bericht

CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht


Platform voor horeca lanceert marktplaats ‘no waste’

Voedselverspilling - TIPPR, het inspiratieplatform voor de horeca,  lanceert een marktplaats met overschotten en imperfecte producten. Op het platform ‘no Waste’ kunnen fabrikanten en groothandelaren producten aanbieden, die zij niet meer kunnen verkopen, maar voor een horecaondernemer tegen een gunstige prijs nog wel geschikt zijn om te gebruiken.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid