Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records


Gastvrij Rotterdam trok tijdens de jubileumeditie een recordaantal foodprofessionals

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Het record van vorige editie stond op 16.757 bezoekers en 450 deelnemers. Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam: “Tien jaar geleden, bij de start van onze allereerste editie samen met onze Founding Partners, had ik nooit durven dromen dat we binnen een decennium zo’n toonaangevend platform zouden zijn binnen de sector.”

Wedstrijden

De horecavakbeurs kende vele bekende maar ook nieuwe culinaire wedstrijden en finales: de Bocuse d’Or Dutch Finals, de eerste finale van de Green Chef’s Hat, Wijnvrouw van het Jaar, voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts en Smaakmakers Challenge, het Glazen Kalf, SVH Wijnexperts van het jaar, Euro-Toques Nederland Cookware Company Restaurantprijs, NK Oestersteken, Euro-Toques Young Chef Award, Good Fish Dish Award en NK Sabreren.

Gastvrij Rotterdam 2024

De 11e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsToo Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees bericht


Ook Horeca Expo in Gent ondervindt druk deelnemers

Horecavakbeurzen – Belgisch leukste horecabeurs is zondag van start gegaan. Het aantal deelnemende foodbedrijven aan de Horeca Expo in Gent lag deze editie iets lager dan vorig jaar. Ook duurt de beurs een dag korter. De Horeca Expo, waar de zuidelijke horecaprofessionals komen kijken, proeven en ontmoeten, ondervindt net als andere beurzen de druk bij de deelnemende leveranciers.

Lees bericht


Mona Keijzer in gesprek met Amsterdamse horeca

Actie - Mona Keijzer, tweede op de lijst van de BBB, bracht vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Samen met horecaondernemers gingen Mona Keijzer en KHN in op thema’s, zoals arbeid,...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid