Jumbo België neemt twee supers van Alvo in Antwerpen en Lauwe over


Formulenieuws -  Jumbo neemt de Alvo supermarkten over in de Lange Leemstraat in Antwerpen en in Lauwe in West-Vlaanderen. Dat heeft de supermarktorganisatie in Veghel vandaag bekendgemaakt.

De huidig Alvo winkel in Antwerpen sluit op 15 juni de deuren en de Alvo winkel in Lauwe op 18 juli, waarna de ombouwwerkzaamheden zullen starten. Eind 2021 gaan de locaties onder de Jumbo vlag open. De overname heeft voor het personeel geen gevolgen.

Expansie

Eerder nam Jumbo de Alvo supermarkten in Deurne en Ranst over, alsook de voormalige Alvo locaties in Denderleeuw en Berlare die later dit jaar als Jumbo openen. “Na het openen van de eerste Jumbo winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België goed aanslaat en dat Belgen openstaan voor de formule”, aldus Peter Isaac, managing director van Jumbo België. Jumbo wil op termijn doorgroeien naar 100 locaties in België, met name in Vlaanderen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht


Jumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht
Chef-kok Klaver ontwikkelt culinaire gerechten met 3 weken houdbaarheid

Culinair - Smaakvolle, knapperige gerechten van restaurantkwaliteit met een houdbaarheid van twee tot drie weken. Onmogelijk? Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen, bewijst het tegendeel met Ami Culinaire. In coronatijd ontwikkelde hij een lijn voorverpakte gerechten, die de strijd aankan met een versbereid culinair gerecht op tafel.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid