Jumbo bouwt twee Marqt-locaties om naar City-concept


Formulenieuws - Jumbo Supermarkten gaat de eerste twee Marqt locaties ombouwen als Jumbo City. Het gaat om de filialen aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. De bestaande Marqt-locaties gaan in juni dicht en zullen in juli open als het gemaksconcept van Jumbo.

Eind vorig jaar maakte Jumbo bekend overeenstemming bereikt te hebben met Udea om in 2020 een zestal winkels in de Randstad over te nemen. De twee locaties die nu omgebouwd worden maken daar onderdeel van uit. Gesprekken over de andere vier locaties lopen nog. De medewerkers van de twee Marqt-vestigingen gaan over naar Jumbo.

Jumbo City

Het gemakswinkelconcept Jumbo City combineert de elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van La Place. Het assortiment richt zich op vers bereide artikelen en de dagelijkse boodschappen, waaronder ook La Place producten. Jumbo heeft op dit moment twee van deze binnenstedelijke gemakswinkels in Amsterdam. Daarnaast zijn er Jumbo City winkels in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht. Jumbo verwacht de komende jaren nog een fors aantal Jumbo City winkels te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht


Jumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid