'Jumbo en Jan Linders wisselen aantal locaties in Zuid-Nederland'


Ton van Veen (l.), CFO Jumbo Supermarkten en Ferry Moolenschot, Algemeen Directeur Jan Linders Supermarkten

Supermarkt  - Jumbo Supermarkten en de regionale keten Jan Linders Supermarkten hebben overeenstemming bereikt over de onderlinge verkoop van enkele winkellocaties in Limburg en Noord-Brabant. Dinsdag hebben de partijen hun handtekening gezet onder de voorgenomen transacties.

Jumbo neemt van Jan Linders supermarkten over in Weert (Molenakkerplein) en Nederweert (Burgemeester Hobusstraat). Jan Linders neemt Jumbo winkels over in het Brabantse Vlijmen (Oliemaat) en Drunen (Grotestraat), alsmede in Wanssum (Burgemeester de Weichshavenstraat) in Noord-Limburg.

De Jan Linders supermarkt in Weert wordt begin 2022 verbouwd naar de Jumbo formule. Voor de huidige Jan Linders supermarkt in Nederweert is nieuwbouw voorzien, die medio 2022 onder de vlag van Jumbo de deuren opent. De overgang van de Jumbo winkels in Vlijmen, Drunen en Wanssum naar de formule van Jan Linders is gepland in het tweede kwartaal van 2022.

De overeenkomsten zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Betrokken partijen maken geen financiële details bekend over de transacties.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA verkoopt bakkerijen aan BACU

Bakkerijen – HEMA heeft besloten om haar bakkerijen onder te brengen bij BACU, de in Uden gevestigde leverancier van brood, banket en broodspecialiteiten. BACU levert al brood en banket aan Jumbo Supermarkten en zal in de toekomst ook aan HEMA gaan leveren.

Lees berichtJumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid