Jumbo en ondernemer Geert Benders plannen nieuw winkelconcept


Ton van Veen (l), CFO Jumbo Supermarkten samen met ondernemer Geert Benders

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en ondernemer Geert Benders gaan samen een nieuw winkelconcept ontwikkelen dat medio 2023 de deuren moet openen in het centrum van het Limburgse Blerick.

De nieuwe winkel wordt een combinatie van een supermarkt met een gevarieerd aanbod en een gemakswinkel die klanten een brede keuze biedt uit versproducten en versbereide maaltijden voor thuis of consumptie ter plekke. De bouwwerkzaamheden voor het nieuwe centrum gaan binnen enkele weken van start.

Gedeelde visie

Ton van Veen, CFO Jumbo Supermarkten: “We zijn erg blij met zo’n creatieve supermarktondernemer als Geert Benders aan boord. Twee jaar geleden stapte Benders als voormalig Plus ondernemer over naar Jumbo met het voornemen om samen een nieuw concept op te zetten waarin elementen van supermarkt, versmarkt en horeca samengaan. Het is geweldig dat onze gedeelde visie nu werkelijkheid kan worden.”

Uniek concept

Supermarktondernemer Geert Benders liet al in 2019 zijn twee Plus winkels in Venlo en Blerick ombouwen naar de Jumbo formule. Ook ging hij toen de samenwerking aan met Jumbo en La Place om zijn eigen winkel beej Benders in Venlo te versterken. De veranderende klantwensen van vandaag de dag vormen de motor van de samenwerking tussen Jumbo en beej Benders.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe trend? Stoepvertisement

Promotie – Wat doe je als je wilt opvallen, of mensen wilt bereiken die nu bij andere winkels hun inkopen doen? Precies dan wil je opvallen en ze de weg wijzen naar je eigen winkel. Dat is exact wat de nieuwe Dekamarkt in Veenendaal doet met de klanten, die nu bij de Jumbo kopen. Dekamarkt laat de Jumbo-klant met stoepvertisement zien...

Lees bericht


Jumbo en NOC*NSF gaan sporters gezonder leren eten

Samenwerking- Sporters helpen gezonder te leven én beter te presteren. Dat is het doel van de verregaande samenwerking die Jumbo Supermarkten en NOC*NSF met elkaar aangaan op het gebied van gezonde voeding en sport. De partijen hebben hiervoor een nieuw leerprogramma over voeding, gezondheid en sport ontwikkeld voor trainers en coaches: Jumbo Foodcamp.

Lees bericht

Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees bericht


Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht

Jumbo zet met ‘van Dichtbij’ Nederlandse producten centraal

Formulenieuws  - Vanaf eind dit jaar kunnen klanten Jumbo huismerkproducten van Nederlandse bodem terugvinden in het schap onder de noemer ‘van Dichtbij’. Jumbo speelt met ‘van Dichtbij’ in op de toenemende vraag van klanten naar producten zoals eieren, groenten en fruit, vlees en zuivel uit Nederland.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid