Jumbo Gelderlandplein mikt op voormalig Marqt-publiek


Foto bij Jumbo Foodmarkt is genomen voor de coronamaatregelen

Formulenieuws – De nieuwe Jumbo aan het Gelderlandplein in Amsterdam gaat een extra groot assortiment aan biologische- en verse producten voeren. Op die manier houdt de supermarkt rekening met het publiek van deze voormalige Marqt-locatie.

De nieuwe Jumbo gaat in het najaar open en combineert naast het uitgebreide assortiment verse en biologische producten, ook elementen van restaurantketen La Place en Jumbo Foodmarkt. Naast dit assortiment kunnen klanten in de nieuwe winkel ook terecht voor verse maaltijden voor onderweg, zoals belegde broodjes en verse salades. Jumbo Gelderlandplein wil met het assortiment inspelen op de verschillende behoeften van omwonenden, passanten, studenten en medewerkers van nabijgelegen bedrijven.

Binnenstedelijke wensen

Jumbo Gelderlandplein wordt de zevende Jumbo in Amsterdam, de stad die van oudsher wordt gedomineerd door Albert Heijn. Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: “Ik ben er trots op dat we nu op nog meer locaties in Amsterdam kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om lekkere producten mee te nemen voor onderweg of thuis. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees berichtThuisbezorgd gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Bezorgdienst - Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 biologische en milieuvriendelijke producten. De bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.

Lees bericht
Jumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid