Jumbo Gelderlandplein mikt op voormalig Marqt-publiek


Foto bij Jumbo Foodmarkt is genomen voor de coronamaatregelen

Formulenieuws – De nieuwe Jumbo aan het Gelderlandplein in Amsterdam gaat een extra groot assortiment aan biologische- en verse producten voeren. Op die manier houdt de supermarkt rekening met het publiek van deze voormalige Marqt-locatie.

De nieuwe Jumbo gaat in het najaar open en combineert naast het uitgebreide assortiment verse en biologische producten, ook elementen van restaurantketen La Place en Jumbo Foodmarkt. Naast dit assortiment kunnen klanten in de nieuwe winkel ook terecht voor verse maaltijden voor onderweg, zoals belegde broodjes en verse salades. Jumbo Gelderlandplein wil met het assortiment inspelen op de verschillende behoeften van omwonenden, passanten, studenten en medewerkers van nabijgelegen bedrijven.

Binnenstedelijke wensen

Jumbo Gelderlandplein wordt de zevende Jumbo in Amsterdam, de stad die van oudsher wordt gedomineerd door Albert Heijn. Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: “Ik ben er trots op dat we nu op nog meer locaties in Amsterdam kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om lekkere producten mee te nemen voor onderweg of thuis. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht


‘NS wil andere foodretailers ook stationsruimte bieden’

Treinstations - NS en Albert Heijn verlengen hun samenwerking met vijf jaar, met een optie voor nog eens vijf jaar. Het feit dat NS de AH to go-locaties gaat exploiteren, maakt het voor andere foodretailers met gemaksconcepten niet onmogelijk toegang te verkrijgen tot het stationsgebied. ‘Waar sprake is van toevoeging gaan we dat zeker bekijken’, aldus een NS-woordvoerster.

Lees bericht


Jumbo bouwt twee Marqt-locaties om naar City-concept

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten gaat de eerste twee Marqt locaties ombouwen als Jumbo City. Het gaat om de filialen aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. De bestaande Marqt-locaties gaan in juni dicht en zullen in juli open als het gemaksconcept van Jumbo.

Lees bericht

Bruisend vegan beurs VeggieWorld trekt veel aanhangers

Beurzen - De doelstelling van de organisatie om het recordaantal van 10.000 bezoekers te trekken, werd met 9.000 net niet gehaald, maar druk was het wel op VeggieWorld, de grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle. De tweedaagse beurs, die werd gehouden in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, bood tal van activiteiten en workshops met topsporters en chefs. En er was de aftrap...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid