Jumbo komt begin 2021 met culinaire lijn Fijnproevers


Supermarkt - Jumbo komt begin volgend jaar met een nieuw premium assortiment. Het gaat onder andere om verse vlees- en visproducten, die verkocht gaan worden onder de naam Jumbo Fijnproevers.

Het assortiment biedt liefhebbers van culinaire producten een extra keuze aan onbewerkte versproducten, zoals bavette, een XL ribeye of een roodbaarsfilet. De eerste producten van Jumbo Fijnproevers liggen in januari in de schappen bij alle Jumbo winkels.

De lijn is een aanvulling op het basisassortiment van Jumbo. “Het zijn prachtige onbewerkte producten met superieure kwaliteit en smaak”, zegt Olaf de Boer, directeur Commercie. Voorheen waren sommige van deze producten ook te vinden onder verschillende merken als Chefs Tip, Meat Lovers en Fishes. De Boer: “We kiezen er nu voor om deze samen te brengen onder één label. Dit maakt de herkenning onder klanten groter. We starten met vlees- en visproducten, maar sluiten niet uit dat we in een later stadium ook andere verscategorieën, zoals bijvoorbeeld AGF, gaan introduceren binnen deze premium lijn.”

Vlak voor Kerst bracht ook supermarktketen Albert Heijn een premiumlijn uit onder de naam Culii.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees berichtJumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid