Jumbo opent 700ste winkel op Gelderlandplein in Amsterdam


Formulenieuws - Jumbo opende woensdag de 700 ste winkel. De Jumbo City aan het Gelderlandplein markeerde deze mijlpaal voor het Brabantse familiebedrijf.  De winkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels en restaurantketen La Place.

De gemakswinkel speelt in op de verschillende behoeften van klanten uit de stad. Afdelingen met verse sushi’s, pizza’s en belegde brood, maar ook veel lokale producten. Daarnaast is er in deze winkel extra aandacht besteed aan biologische, ecologische en vegetarische en vegan producten. Jumbo mikt daarmee ook een beetje op het Marqt-publiek dat op Gelderlandplein redelijk vertegenwoordigd is als shopper.

De 700ste winkel werd geopend in aanwezigheid van de familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein. De eerste honderd bezoekers kregen een bos bloemen. Bovendien worden klanten die in de openingsweek voor een bedrag vanaf 10 euro boodschappen doen (tot en met zondag 26 september) getrakteerd op een Jumbo biologische karamel zeezout chocoladereep.

Bron: @FoodClicks

Mokums Schoffie bij Jumbo City Gelderlandplein
Familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein bij de opening
La Place deed het met een omzet van 107 miljoen euro goed afgelopen jaar

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht


La Place de Efteling krijgt complete make-over

Formulenieuws - La Place gaat samen met exploitant Vermaat de La Place-vestiging op attractiepark de Efteling volledig verbouwen. Het restaurant krijgt een complete make-over en transformatie. Zowel interieur als exterieur wordt aangepast en krijgt een oriëntaalse look en feel passend het thema van het gebied, ‘De Wereld van Sindbad’.

Lees bericht

In ‘bewogen Jumbo’-jaar doet La Place het goed

Jaarcijfers – Het overlijden van Jumbo-grondlegger Karel van Eerd, de gebeurtenissen rondom algemeen directeur en medeaandeelhouder Frits van Eerd en de perikelen rondom de supermarktprijzen, mede door inflatie, zorgden voor een bewogen Jumbo-jaar. De gebeurtenissen hadden veel impact, zo laat Jumbo weten in een toelichting op de jaarcijfers. La Place vormde een goede uitzondering. Met een omzet van €107 miljoen zit de...

Lees berichtLa Place krijgt tweede locatie op de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid