Jumbo opent 700ste winkel op Gelderlandplein in Amsterdam


Formulenieuws - Jumbo opende woensdag de 700 ste winkel. De Jumbo City aan het Gelderlandplein markeerde deze mijlpaal voor het Brabantse familiebedrijf.  De winkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels en restaurantketen La Place.

De gemakswinkel speelt in op de verschillende behoeften van klanten uit de stad. Afdelingen met verse sushi’s, pizza’s en belegde brood, maar ook veel lokale producten. Daarnaast is er in deze winkel extra aandacht besteed aan biologische, ecologische en vegetarische en vegan producten. Jumbo mikt daarmee ook een beetje op het Marqt-publiek dat op Gelderlandplein redelijk vertegenwoordigd is als shopper.

De 700ste winkel werd geopend in aanwezigheid van de familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein. De eerste honderd bezoekers kregen een bos bloemen. Bovendien worden klanten die in de openingsweek voor een bedrag vanaf 10 euro boodschappen doen (tot en met zondag 26 september) getrakteerd op een Jumbo biologische karamel zeezout chocoladereep.

Bron: @FoodClicks

Mokums Schoffie bij Jumbo City Gelderlandplein
Familie Van Eerd, CFO Ton van Veen, filiaalmanager Mike Spaans en het team van Jumbo City Gelderlandplein bij de opening
In de koffiekorner kunnen klanten terecht voor een kopje La Place koffie to go en een lekkernij, zoals een verse wafel

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Introductie weiderund bij Jumbo dient ‘dubbeldoel’

Supermarkt - Jumbo introduceert als eerste Nederlandse supermarktketen een assortiment rundvleesproducten afkomstig van zogeheten weiderunderen. De koeien grazen ten minste 120 dagen per jaar en zes uur per dag op de Nederlandse weides. De melk van deze koeien is tevens de basis van de weidezuivel, dat verwerkt wordt in onder meer (karne)melk, vla en yoghurt. De dieren dienen op die...

Lees berichtJumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid