Jumbo opent achttiende thuisbezorglocatie in Emmen


De achttiende thuisbezorglocatie van Jumbo in Emmen

Bezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Emmen maandag haar 18e thuisbezorghub geopend. De locatie is noodzakelijk volgens Jumbo omdat steeds meer particuliere en zakelijke gebruikers online boodschappen bestellen.

Vanuit de nieuwe distributielocatie in Emmen, zullen online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in de regio Zuidoost-Drenthe. Daarmee vergroot de supermarkt uit Veghel haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Emmen, Klazienaveen, Erica, Coevorden, Nieuw-Dordrecht, Dalen, Schoonebeek, Barger-Compascuum en Sleen aanzienlijk..

De online bestellingen op Jumbo.com en de Jumbo app zullen via het e-fulfilmentcenter in Raalte geleverd worden bij de nieuwe hub in Emmen. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier – en niet langer via de winkels of een andere hub – hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk. Door de opening van deze nieuwe hub kunnen zij bovendien kiezen uit meer en kortere bezorgmomenten. De nieuwe hub van zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte wordt vanaf maandag ingezet in het bezorggebied van de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden. Begin volgend jaar wordt het aantal plaatsen uitgebreid met Ter Apel, Westerbork en Beilen. Jumbo start in de regio met circa 12 bussen en naar verwachting zal dit doorgroeien tot zo’n 50 bezorgbussen die direct naar klanten in Zuidoost-Drenthe rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht


In ‘bewogen Jumbo’-jaar doet La Place het goed

Jaarcijfers – Het overlijden van Jumbo-grondlegger Karel van Eerd, de gebeurtenissen rondom algemeen directeur en medeaandeelhouder Frits van Eerd en de perikelen rondom de supermarktprijzen, mede door inflatie, zorgden voor een bewogen Jumbo-jaar. De gebeurtenissen hadden veel impact, zo laat Jumbo weten in een toelichting op de jaarcijfers. La Place vormde een goede uitzondering. Met een omzet van €107 miljoen zit de...

Lees bericht

Marit van Egmond Foodmanager van het Jaar 2022

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres (NFC) in het Scheveningse Kurhaus is Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gekozen tot Foodmanager van het Jaar. Marit van Egmond is de eerste vrouw die de titel mag dragen. Het is dit jaar voor de 25e keer dat er een Foodmanager van het Jaar wordt uitgeroepen.

Lees bericht

Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio Brabant‑Zuidwest en het zuiden van Zuid‑Holland.

Lees bericht


La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Tijdelijke aanpassingen in aansturing Jumbo-onderneming

Supermarkt - Als gevolg van de tijdelijke stap terug van Frits van Eerd als algemeen directeur van Jumbo voert het bedrijf enkele aanpassingen door in de aansturing van de onderneming. Ton van Veen gaat als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding geven aan het directieteam van Jumbo. Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid