Jumbo opent de achtste bezorghub in Bemmel


Bezorgmarkt - Jumbo Supermarkten heeft vandaag een nieuwe hub in Bemmel geopend. De bezorglocatie is specifiek bedoeld voor de verdere distributie van online bestelde boodschappen.

De bezorghub vergroot de bezorgcapaciteit in de regio, waardoor meer klanten bediend kunnen worden en klanten kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten. Het gaat in Bemmel vooral om de regio rondom Arnhem, Nijmegen en Ede, een deel van de Betuwe en de provincie Utrecht en een noordelijk deel van Limburg. De online klanten kunnen nu kiezen uit meer en kortere bezorgslots.

Groei in bezorgen

Het aantal online bestellingen bij Jumbo groeit hard, zo laat de supermarktketen weten. Om deze boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent het bedrijf op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorgcentra voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorglocatie is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Bovendien worden er minder kilometers gemaakt.

Achtste hub

De nieuwe hub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Andere hubs zijn gevestigd in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center - EFC), Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Jumbo gaat nog meerdere hubs openen.

Bron: @FoodClicks

Op tal van plaatsen werden bij de dc's blokkades opgeworpen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht


Eerste zuivel met twee sterren Beter Leven Keurmerk

Zuivel – Kees Schutte uit Agelo ontvangt als eerste veehouder het twee sterren Beter Leven keurmerk voor zuivel van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat bij de productie van zuivelproducten van zijn boerderij de integrale duurzaamheid is geborgd. Daarbij wordt gekeken naar dierenwelzijn, biodiversiteit en natuur. De volle melk is verkrijgbaar bij Jumbo onder de Direct van de Boerderij-zuivellijn. 

Lees bericht

Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees bericht




Jumbo en Gorillas gaan intensiever samenwerken

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en online bezorgdienst Gorillas gaan hun bestaande samenwerking verder intensiveren. Zo neemt Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd, een financieel belang in Gorillas. Daarnaast wordt Gorillas voor meerdere jaren een belangrijke co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid