Jumbo opent de achtste bezorghub in Bemmel


Bezorgmarkt - Jumbo Supermarkten heeft vandaag een nieuwe hub in Bemmel geopend. De bezorglocatie is specifiek bedoeld voor de verdere distributie van online bestelde boodschappen.

De bezorghub vergroot de bezorgcapaciteit in de regio, waardoor meer klanten bediend kunnen worden en klanten kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten. Het gaat in Bemmel vooral om de regio rondom Arnhem, Nijmegen en Ede, een deel van de Betuwe en de provincie Utrecht en een noordelijk deel van Limburg. De online klanten kunnen nu kiezen uit meer en kortere bezorgslots.

Groei in bezorgen

Het aantal online bestellingen bij Jumbo groeit hard, zo laat de supermarktketen weten. Om deze boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent het bedrijf op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorgcentra voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorglocatie is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Bovendien worden er minder kilometers gemaakt.

Achtste hub

De nieuwe hub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Andere hubs zijn gevestigd in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center - EFC), Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Jumbo gaat nog meerdere hubs openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht


Chef-kok Klaver ontwikkelt culinaire gerechten met 3 weken houdbaarheid

Culinair - Smaakvolle, knapperige gerechten van restaurantkwaliteit met een houdbaarheid van twee tot drie weken. Onmogelijk? Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen, bewijst het tegendeel met Ami Culinaire. In coronatijd ontwikkelde hij een lijn voorverpakte gerechten, die de strijd aankan met een versbereid culinair gerecht op tafel.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid