Jumbo opent in Breda vijfde hub voor thuisbezorging


Bezorgdienst - Jumbo Supermarkten heeft maandag een nieuwe centrale thuisbezorglocatie in Breda geopend. Vanuit deze zogenaamde hub wordt directe bezorging van de online bestelde boodschappen verzorgd voor de regio West-Brabant. De boodschappen werden voorheen bezorgd vanuit diverse Jumbo winkels.

Door de grote groei van de online bestellingen liepen de vestigingen echter tegen de grenzen van hun bezorgcapaciteit aan. De nieuwe hub moet zorgen voor extra groei. Ook kan het aantal bezorgmomenten nu worden vergroot.

De nieuwe hub is gevestigd aan de Neerloopweg in Breda. Vanaf deze locatie worden de boodschappen direct thuisbezorgd bij online klanten in de regio West-Brabant. Na de zomer worden ook de klanten in de Drechtsteden bediend vanuit deze thuisbezorglocatie.

Snel en efficiënt bezorgen

Omdat het aantal onlinebestellingen hard blijft groeien, opent Jumbo op meerdere plekken kleinere distributiecentra voor online bestellingen. Volgens de supermarktorganisatie is met een centrale thuisbezorglocatie de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

Online bezorgcapaciteit

De hub in Breda is de vijfde centrale thuisbezorglocatie. De andere hubs zitten in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center - EFC), Middelburg en Utrecht. Begin volgend jaar opent nog een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens dienst zal doen als hub.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo bouwt twee Marqt-locaties om naar City-concept

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten gaat de eerste twee Marqt locaties ombouwen als Jumbo City. Het gaat om de filialen aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. De bestaande Marqt-locaties gaan in juni dicht en zullen in juli open als het gemaksconcept van Jumbo.

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht

Deliveroo wil landelijk doorgroeien in 2020

Bezorgdienst - Deliveroo zet dit jaar in op landelijke groei en start met de uitbreiding naar drie nieuwe steden. Vanaf maart is het maaltijdplatform in Maastricht, Apeldoorn en Enschede beschikbaar. Aan het einde van 2020 wil Deliveroo een groei van 20% in het restaurantaanbod realiseren op het platform en 5.8 miljoen Nederlanders de mogelijkheid bieden om eten te bestellen via het platform.

Lees bericht

Kip het meest populair bij Brabanders met carnaval

Bezorgmarkt – Carnaval vieren maakt hongerig en dat ziet bezorgdienst Deliveroo in de cijfers; een stijging van twintig procent in de bestellingen, terwijl dat in de rest van het land slechts vijf procent is. Uit die cijfers blijkt ook dat kip het meest populair is bij de carnavalsvierders in Brabant.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid