Jumbo opent nieuwe hub voor Overijssel en Flevoland


De nieuwe thuisbezorghub in Zwolle werd geopend door directeur Supply Chain Karel de Jong samen met locatiemanager Mike Tijdhof en het Jumbo team in Zwolle

Bezorging - Vandaag opende Jumbo Supermarkten in Zwolle haar 14e thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in Overijssel, Flevoland en omstreken.

Met de opening van de nieuwe hub vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom de plaatsen Zwolle, Hoogeveen, Lelystad, Emmeloord en Urk aanzienlijk. Voordeel voor de klanten is ook dat er meer keuze is in de verschillende bezorgmomenten.

Rechtstreeks

De online bestellingen bij Jumbo worden via het e-fulfillmentcenter in Raalte voortaan geleverd bij de nieuwe hub in Zwolle. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit deze hub hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk en niet meer via de winkels. De nieuwe hub van zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte wordt vanaf vandaag ingezet in het bezorggebied van Zwolle, Ommen, Balkburg, Dalfsen en Hasselt. De komende weken komen daar plaatsen als Meppel, Kampen, Raalte, Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar bij. In 2022 volgen diverse plaatsen in Flevoland en een gedeelte van Gelderland. De hub in Zwolle is naar verwachting medio 2022 volledig operationeel.

60 bezorgbussen

Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zullen later in 2022 zo’n 60 bezorgbussen direct naar alle klanten in Overijssel en Flevoland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.  “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo na deze nieuwe hub in Zwolle voor het einde van het jaar nog een aantal centrale thuisbezorglocaties voor haar online bestellingen,” aldus Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo.

Meer hubs

Jumbo heeft naast de nieuwe hub in Zwolle nog hubs in Heereveen, Maastricht, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Middelburg, Utrecht, Breda, Heerhugowaard, Bemmel, Hengelo en Groningen en Deventer. Begin 2021 werd een nieuw e-fulfilmentcenter in Bleiswijk in gebruik genomen, dat tevens functioneert als hub.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo en NOC*NSF gaan sporters gezonder leren eten

Samenwerking- Sporters helpen gezonder te leven én beter te presteren. Dat is het doel van de verregaande samenwerking die Jumbo Supermarkten en NOC*NSF met elkaar aangaan op het gebied van gezonde voeding en sport. De partijen hebben hiervoor een nieuw leerprogramma over voeding, gezondheid en sport ontwikkeld voor trainers en coaches: Jumbo Foodcamp.

Lees bericht


Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht

Jumbo zet met ‘van Dichtbij’ Nederlandse producten centraal

Formulenieuws  - Vanaf eind dit jaar kunnen klanten Jumbo huismerkproducten van Nederlandse bodem terugvinden in het schap onder de noemer ‘van Dichtbij’. Jumbo speelt met ‘van Dichtbij’ in op de toenemende vraag van klanten naar producten zoals eieren, groenten en fruit, vlees en zuivel uit Nederland.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid