Jumbo opent ‘scan-winkel’ in Rotterdam


Supermarkt – Supermarktketen Jumbo heeft een tijdelijk ‘filiaal’ geopend aan de Witte de Withstraat in Rotterdam , waar de meest populaire boodschappen met een app kunnen worden gescand. De scan-winkel die tot en met 30 maart 24-uur per dag is ‘geopend’, is door Jumbo neerzet omdat het sinds begin dit jaar voor iedereen in de regio Rotterdam mogelijk is geworden om bij Jumbo de boodschappen online te bestellen én thuis te laten bezorgen. Na een bestelling via Jumbo.com of de Jumbo app kunnen klanten ervoor kiezen de boodschappen op te halen bij een Pick Up Point naar keuze of te laten thuisbezorgen. Jumbo breidt haar Bezorgservice in Nederland steeds verder uit. Ook vernieuwde de supermarktketen onlangs de app, zodat klanten hun boodschappen nog sneller kunnen bestellen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn

Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Lees berichtJacqueline Hoogerbrugge benoemd in RvC Jumbo

Benoeming - Jacqueline Hoogerbrugge maakt vanaf 1 mei 2020 deel uit van de Raad van Commissarissen (RvC) van Jumbo Groep Holding. Zij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Harry Bruijniks, wiens termijn in de RvC in 2019 afliep.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid