Jumbo start in december in België met Jumbo City


Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Met Jumbo City speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van klanten en bezoekers in de stad. Zij kunnen er terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor verse maaltijden en gezonde producten voor onderweg. Voor klanten die snel iets willen halen heeft Jumbo City Antwerpen onder meer ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij en een assortiment gesneden fruit, sappen en smoothies. Klanten rekenen snel af bij onder meer de self checkoutkassa’s.

Hartje Antwerpen

“Het nieuwbouwpand aan de Teniersplaats ligt in hartje Antwerpen. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor openbaar vervoer reizigers en de fiets- en looproute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten”, vertelt Peter Isaac, managing director Jumbo België.  Voor de locatie is Jumbo op zoek naar zo’n 75 winkelmedewerkers voor verschillende boeiende jobs bij Jumbo City Antwerpen. Ook voor andere winkels, zowel toekomstige als reeds geopende, is de winkelformule op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Introductie weiderund bij Jumbo dient ‘dubbeldoel’

Supermarkt - Jumbo introduceert als eerste Nederlandse supermarktketen een assortiment rundvleesproducten afkomstig van zogeheten weiderunderen. De koeien grazen ten minste 120 dagen per jaar en zes uur per dag op de Nederlandse weides. De melk van deze koeien is tevens de basis van de weidezuivel, dat verwerkt wordt in onder meer (karne)melk, vla en yoghurt. De dieren dienen op die...

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid