Jumbo-Visma en Gorillas lanceren bergbezorgservice op Alpe d'Huez


Flitsbezorgers van Gorillas brengen boodschappen bij de Tour-liefhebbers op de Alp d'Huez

Tour de France – Flitsbezorger Gorillas en Team Jumbo-Visma openen een pop-up vestiging op de Alpe d'Huez om de wielerfans in de Tour de France te bevoorraden. Naast de boodschappen op de berg verkoopt Gorillas ook merchandise van de wielerploeg.

Eerder deze maand lanceerden de twee partijen hun samenwerking met een online commercial om de mate van snelheid - Freakin’ Fast - te benadrukken. Ook toonde de commercial hoe een Gorillas renner zich in typische Tour de France taferelen bevindt. Deze nieuwe samenwerking gaat nu nog een stapje verder.

Vandaag grijpen ze de kans om duizenden wielerfans te bedienen op de Alpe d'Huez. De meeste fans hebben dagenlang gekampeerd, zijn waarschijnlijk door de meeste boodschappen heen of hebben gewoon zin in wat frisse versnaperingen. En als je op een berg bent om wielrennen te vieren, wil je niets van de festiviteiten missen.  Daarom komt er op 13 juli een Freakin' Fast Mountain Delivery Service: een lokale on-demand boodschappen bezorgservice speciaal voor wielerfans op de berg, uitgevoerd door Gorillas riders op e-mountainbikes. Toeschouwers kunnen hier hun boodschappen bestellen die binnen enkele minuten worden bezorgd. De service op Alpe d'Huez heeft verfrissende drankjes, knapperige snacks en vers fruit in het assortiment. Voor de fans van Team Jumbo-Visma hebben de Gorillas-riders gedurende de dag ook officiële merchandise bij zich.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid