Jumbo wil andere invulling van functies medewerkers


Consument zoekt meer en meer naar gemak de komende jaren

Supermarkt – Jumbo supermarkten gaat het organisatiemodel veranderen en past daarbinnen de functies van medewerkers aan. Door de wijziging zou de supermarktorganisatie beter kunnen inspelen op de huidige en toekomstige wensen van de klant.

Volgens Jumbo, die de plannen maandag bekend maakte, vervallen er een aantal functies, maar gaat die structuurwijziging geen banen kosten. Medewerkers zijn meegenomen in de aanpassingen en kunnen op de nieuwe functies solliciteren. Vaste medewerkers krijgen daarbij voorrang.

Jumbo werkt sinds 2018 aan aanpassingen in het organisatiemodel voor de winkels, zo laat de organisatie weten. Jumbo doet dit op basis van praktijkonderzoek en test die wijzigingen voordat ze worden doorgevoerd. Die resultaten worden, volgens de directie, gedeeld met de COR en de OR Filialen. De medezeggenschap zou positief advies hebben uitgebracht over de organisatiewijziging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur Jumbo

Persoonlijk - Na zorgvuldig overleg met zijn familie en de Raad van Commissarissen heeft Frits van Eerd besloten tijdelijk terug te treden als algemeen directeur van Jumbo. Hij is een van de verdachten in een groot witwasonderzoek. De beslissing is in het belang van Jumbo genomen en maakt het voor hem ook mogelijk om zich volledig te concentreren op zijn...

Lees bericht


Max&Bien vegan kaas bij Jumbo en Jumbo Online

Supermarkten - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

Lees bericht


PLUS verruimt assortiment biologische melk

Supermarkt - Sinds juni 2021 is alle dagverse melk, karnemelk en yoghurt in een literpak en halve literpak van het PLUS huismerk, standaard biologisch. Deze week zet PLUS een volgende grote stap: alle anderhalve- en twee literpakken dagverse melk zijn ook standaard biologisch.

Lees bericht


‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid