Jumbo wil andere invulling van functies medewerkers


Supermarkt – Jumbo supermarkten gaat het organisatiemodel veranderen en past daarbinnen de functies van medewerkers aan. Door de wijziging zou de supermarktorganisatie beter kunnen inspelen op de huidige en toekomstige wensen van de klant.

Volgens Jumbo, die de plannen maandag bekend maakte, vervallen er een aantal functies, maar gaat die structuurwijziging geen banen kosten. Medewerkers zijn meegenomen in de aanpassingen en kunnen op de nieuwe functies solliciteren. Vaste medewerkers krijgen daarbij voorrang.

Jumbo werkt sinds 2018 aan aanpassingen in het organisatiemodel voor de winkels, zo laat de organisatie weten. Jumbo doet dit op basis van praktijkonderzoek en test die wijzigingen voordat ze worden doorgevoerd. Die resultaten worden, volgens de directie, gedeeld met de COR en de OR Filialen. De medezeggenschap zou positief advies hebben uitgebracht over de organisatiewijziging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoop lanceert nieuwe website passend bij groeiambitie

Supermarkten - Coop Supermarkten lanceert maandag 9 februari een vernieuwde website. De site is beter ingericht op het online doen van boodschappen. De coöperatieve supermarktorganisatie ontwikkelde een design dat past bij het marktaandeel en de groeiambities, maar vooral bij de wensen en eisen van de klant.

Lees bericht

Chef-kok Klaver ontwikkelt culinaire gerechten met 3 weken houdbaarheid

Culinair - Smaakvolle, knapperige gerechten van restaurantkwaliteit met een houdbaarheid van twee tot drie weken. Onmogelijk? Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen, bewijst het tegendeel met Ami Culinaire. In coronatijd ontwikkelde hij een lijn voorverpakte gerechten, die de strijd aankan met een versbereid culinair gerecht op tafel.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid