Jury selecteert de Sial Innovatie Awards 2022


De jury bijeen om de producten voor de Sial Innovatie Awards 2022 te selecteren

Vakbeurzen – Onlangs kwam de jury bijeen om de Sial Innovatie Awards 2022 te selecteren. Tijdens de beurs in Parijs krijgen deze geselecteerde producten een aparte plek op de beurs. Dit jaar zijn er 21 winnaars geselecteerd.

De prijzen worden uitgereikt als erkenning voor de meest opvallende innovaties in de voedingsindustrie en worden aangeduid met brons, zilver en goud. Alle winnende innovaties zijn niet alleen alle beursdagen zichtbaar, maar zullen ook te zien zijn op alle andere SIAL-netwerkevenementen in Canada, China, de VS, India, Jakarta en het Midden-Oosten.

Het accent bij de beoordelingen van de producten ligt dit jaar vooral op de bijdrage die de innovaties leveren aan de transities in de voedselketen. Transities die gaan van verduurzaming naar meer plantaardig, terwijl ook de zoektocht naar meer gemak een belangrijk criterium. CEO Nicolas Trentesaux van de Sial onderstreept het belang dat bedrijven meegaan in de veranderingen. “Meer dan ooit willen we initiatieven op dit vlak onder de aandacht brengen en belanghebbenden uit de industrie aanmoedigen om de verandering te omarmen en over te stappen naar een gezonder en meer verantwoord voedselindustriemodel. Met name via onze eigen collectieve beweging genaamd ‘Own the Change’, dat ook als thema is gekozen voor deze beurs-editie," aldus Trentesaux.

Bron: Sial/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid