Just Eat past bestuur aan na samengaan met Takeaway


Thuisbezorging – Het bestuur van het Britse maaltijdenbezorgbedrijf Just Eat wordt aangepast na het samengaan met branchegenoot Takeaway. Alle niet-uitvoerende bestuurders zullen het bestuur van Just Eat verlaten, zo bleek vrijdag uit een verklaring van Takeaway.

Het gaat om de bestuurders Mike Evans en Roisin Donnelly, die zich terugtrekken, waarbij Evans heeft aangegeven zich niet verkiesbaar te stellen voor een rol in de raad van commissarissen van het gefuseerde bedrijf. Vier andere bestuurders, te weten Frederic Coorevits, Alistair Cox, Diego Oliva en Helen Weir, hadden in maart al ontslag genomen. De bestuurders Gwyn Burr en Jambu Palanappian blijven wel lid van de raad, die wordt voorgezeten door Adriaan Nuhn.

Just Eat Takeaway is het moederbedrijf van het Nederlandse Thuisbezorgd.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hybride bestelplatform Happie landelijk live

Bestelplatform - Het bestelplatform Happie, dat vorig jaar in Enschede werd geïntroduceerd, is onlangs landelijk live gegaan. Happie combineert het gemak van een bestelplatform, terwijl consumenten toch rechtstreeks bestellen bij de ondernemers.

Lees berichtIn steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht

Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid