Just Eat past bestuur aan na samengaan met Takeaway


Wijzigingen in de Raad van Commissarissen en in de Raad van Bestuur bij Just Eat Takeaway

Thuisbezorging – Het bestuur van het Britse maaltijdenbezorgbedrijf Just Eat wordt aangepast na het samengaan met branchegenoot Takeaway. Alle niet-uitvoerende bestuurders zullen het bestuur van Just Eat verlaten, zo bleek vrijdag uit een verklaring van Takeaway.

Het gaat om de bestuurders Mike Evans en Roisin Donnelly, die zich terugtrekken, waarbij Evans heeft aangegeven zich niet verkiesbaar te stellen voor een rol in de raad van commissarissen van het gefuseerde bedrijf. Vier andere bestuurders, te weten Frederic Coorevits, Alistair Cox, Diego Oliva en Helen Weir, hadden in maart al ontslag genomen. De bestuurders Gwyn Burr en Jambu Palanappian blijven wel lid van de raad, die wordt voorgezeten door Adriaan Nuhn.

Just Eat Takeaway is het moederbedrijf van het Nederlandse Thuisbezorgd.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht



Minder bestellingen en kosten bij Just Eat Takeaway

Analyse -Just Eat Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl, heeft in het eerste halfjaar minder bestellingen kunnen verzorgen dan een jaar geleden. Door iets hogere bestedingen per bestelling en fors snijden in de kosten heeft het bedrijf toch de winstcijfers aanzienlijk zien verbeteren.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan

Samenwerking - Eten-bestelsite Thuisbezorgd en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment gaan samenwerken. Het partnership moet leiden tot een flexibelere invulling van de catering in een hybride werkomgeving, door de inzet van een slimme koelkast die 24/7 beschikbaar is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid