Just Eat Takeaway breidt hoofdkantoor uit voor verdere groei


Het nieuwe pand aan de Piet Heinkade in Amsterdam

Thuisbezorging - Just Eat Takeaway.com, een van de grootste etenbestelsites ter wereld, breidt zijn kantoorruimte in Amsterdam uit. Tegen het einde van 2021 neemt het bedrijf zijn intrek in een nieuwe, grotere locatie aan de Piet Heinkade.

Het in 2000 in Nederland opgerichte tech platform, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, wil met het nieuwe kantoor niet alleen een inspirerende werkplek voor de huidige medewerkers neerzetten, maar ook toptalent aantrekken voor verdere groei.

Afgelopen jaar zijn Takeaway.com en Just Eat samengevoegd in de nieuwe Just Eat Takeaway.com organisatie. Het bedrijf is momenteel actief in 23 markten wereldwijd, van Canada tot Australië en van Noorwegen tot Bulgarije. Hoewel het merendeel van de kantoormedewerkers momenteel thuis werkt, groeide de organisatie al lang voor het uitbreken van de pandemie uit de huidige kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat en Harry Banninkstraat. Naast Amsterdam heeft het bedrijf nog 26 kantoren wereldwijd, waaronder in Enschede.

Kantoor weerspiegelt bedrijfscultuur

De nieuwe huisvesting biedt straks een oppervlakte van 14.500 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen en heeft een dakterras dat uitkijkt over het IJ. De capaciteit wordt hiermee verviervoudigd, en het gebouw zal de bedrijfscultuur van ‘JET’ weerspiegelen, aldus Robin Hulsbos, Manager Global Facilities & Real Estate bij Just Eat Takeaway.com. “We zijn trots op de manier waarop onze teams het afgelopen jaar op afstand hebben kunnen werken en het beste hebben neergezet voor onze klanten en aangesloten restaurants. Toch geloven we dat fysiek samenwerken een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfscultuur. Dit nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid om een inspirerende werkomgeving te creëren binnen onze snelgroeiende branche”.

Just Eat Takeaway.com heeft meer dan 8.000 medewerkers wereldwijd, waarvan er meer dan 1.000 in Amsterdam gehuisvest kunnen worden in de nieuwe situatie.

Bron: Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid