Just Eat Takeaway breidt hoofdkantoor uit voor verdere groei


Het nieuwe pand aan de Piet Heinkade in Amsterdam

Thuisbezorging - Just Eat Takeaway.com, een van de grootste etenbestelsites ter wereld, breidt zijn kantoorruimte in Amsterdam uit. Tegen het einde van 2021 neemt het bedrijf zijn intrek in een nieuwe, grotere locatie aan de Piet Heinkade.

Het in 2000 in Nederland opgerichte tech platform, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, wil met het nieuwe kantoor niet alleen een inspirerende werkplek voor de huidige medewerkers neerzetten, maar ook toptalent aantrekken voor verdere groei.

Afgelopen jaar zijn Takeaway.com en Just Eat samengevoegd in de nieuwe Just Eat Takeaway.com organisatie. Het bedrijf is momenteel actief in 23 markten wereldwijd, van Canada tot Australië en van Noorwegen tot Bulgarije. Hoewel het merendeel van de kantoormedewerkers momenteel thuis werkt, groeide de organisatie al lang voor het uitbreken van de pandemie uit de huidige kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat en Harry Banninkstraat. Naast Amsterdam heeft het bedrijf nog 26 kantoren wereldwijd, waaronder in Enschede.

Kantoor weerspiegelt bedrijfscultuur

De nieuwe huisvesting biedt straks een oppervlakte van 14.500 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen en heeft een dakterras dat uitkijkt over het IJ. De capaciteit wordt hiermee verviervoudigd, en het gebouw zal de bedrijfscultuur van ‘JET’ weerspiegelen, aldus Robin Hulsbos, Manager Global Facilities & Real Estate bij Just Eat Takeaway.com. “We zijn trots op de manier waarop onze teams het afgelopen jaar op afstand hebben kunnen werken en het beste hebben neergezet voor onze klanten en aangesloten restaurants. Toch geloven we dat fysiek samenwerken een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfscultuur. Dit nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid om een inspirerende werkomgeving te creëren binnen onze snelgroeiende branche”.

Just Eat Takeaway.com heeft meer dan 8.000 medewerkers wereldwijd, waarvan er meer dan 1.000 in Amsterdam gehuisvest kunnen worden in de nieuwe situatie.

Bron: Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tandoori Express uitgeroepen tot Beste Bezorgrestaurant

Verkiezing - Tandoori Express mag zich dit jaar het allerbeste bezorgrestaurant van Nederland noemen. Björn Burgers met zijn 100% vegetarische en vegan burgers werd uitgeroepen tot gamechanger van Nederland. De Thuisbezorgd.nl Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen die staan voor de waardering van Nederlandse eetliefhebbers. Gisteren werden de winnaars bekendgemaakt.

Lees bericht


Thuisbezorgd groeit hard in vierde kwartaal

Bezorgservice - Moederbedrijf Just Eat Takeaway van Thuisbezorgd.nl is in het laatste kwartaal hard gegroeid door de pandemie. Het bedrijf leverde de laatste maanden van het jaar maar liefst 180 miljoen maaltijden en dat was 57 procent meer dan het jaar ervoor. De kwartaalcijfers zijn woensdag bekend gemaakt.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl sluit zich aan bij Veganuary

Vegan – Bezorgdienst Thuisbezorgd.nl heeft zich aangesloten bij het wereldwijde initiatief Veganuary om het eten van vegan te stimuleren. Samen met experts en restaurants wil de maaltijdenbezorgdienst gedurende de maand januari mensen helpen om het eten van vegan zo eenvoudig mogelijk te maken.

Lees berichtHybride bestelplatform Happie landelijk live

Bestelplatform - Het bestelplatform Happie, dat vorig jaar in Enschede werd geïntroduceerd, is onlangs landelijk live gegaan. Happie combineert het gemak van een bestelplatform, terwijl consumenten toch rechtstreeks bestellen bij de ondernemers.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid