Just Eat Takeaway breidt hoofdkantoor uit voor verdere groei


Het nieuwe pand aan de Piet Heinkade in Amsterdam

Thuisbezorging - Just Eat Takeaway.com, een van de grootste etenbestelsites ter wereld, breidt zijn kantoorruimte in Amsterdam uit. Tegen het einde van 2021 neemt het bedrijf zijn intrek in een nieuwe, grotere locatie aan de Piet Heinkade.

Het in 2000 in Nederland opgerichte tech platform, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, wil met het nieuwe kantoor niet alleen een inspirerende werkplek voor de huidige medewerkers neerzetten, maar ook toptalent aantrekken voor verdere groei.

Afgelopen jaar zijn Takeaway.com en Just Eat samengevoegd in de nieuwe Just Eat Takeaway.com organisatie. Het bedrijf is momenteel actief in 23 markten wereldwijd, van Canada tot Australië en van Noorwegen tot Bulgarije. Hoewel het merendeel van de kantoormedewerkers momenteel thuis werkt, groeide de organisatie al lang voor het uitbreken van de pandemie uit de huidige kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat en Harry Banninkstraat. Naast Amsterdam heeft het bedrijf nog 26 kantoren wereldwijd, waaronder in Enschede.

Kantoor weerspiegelt bedrijfscultuur

De nieuwe huisvesting biedt straks een oppervlakte van 14.500 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen en heeft een dakterras dat uitkijkt over het IJ. De capaciteit wordt hiermee verviervoudigd, en het gebouw zal de bedrijfscultuur van ‘JET’ weerspiegelen, aldus Robin Hulsbos, Manager Global Facilities & Real Estate bij Just Eat Takeaway.com. “We zijn trots op de manier waarop onze teams het afgelopen jaar op afstand hebben kunnen werken en het beste hebben neergezet voor onze klanten en aangesloten restaurants. Toch geloven we dat fysiek samenwerken een belangrijk onderdeel is van onze bedrijfscultuur. Dit nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid om een inspirerende werkomgeving te creëren binnen onze snelgroeiende branche”.

Just Eat Takeaway.com heeft meer dan 8.000 medewerkers wereldwijd, waarvan er meer dan 1.000 in Amsterdam gehuisvest kunnen worden in de nieuwe situatie.

Bron: Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWijzigingen in RvB en RvC bij Just Eat Takeaway

Benoemingen - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft besloten Andrew Kenny en Jörg Gerbig te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur. Daarnaast is Mieke De Schepper en ‘Aholder’ Dick Boer voorgedragen voor de Raad van Commissarissen. Dit laat het bezorgbedrijf woensdag weten.

Lees bericht

Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Lees bericht

Nog meer onrust bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Bij Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, was er al gerommel vanwege een onrustige aandeelhouder over de aankoop van het Amerikaanse Grubhub. Daar komt het vertrek van president-commissaris Adriaan Nühn bij. En vervolgens is er dan ook nog het voorlopige vertrek van Operationeel directeur Jörg Gerbig vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Het zorgt voor nog meer...

Lees bericht


SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht

Just Eat Takeaway ziet omzet fors toenemen

Maaltijdbezorger - Just Eat Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd,  heeft de omzet in 2021 fors zien toenemen, maar daarnaast tekende het bezorgbedrijf ook voor een verlies van bijna 1 miljard euro. Dit bleek woensdagochtend bij de presentatie van de definitieve cijfers van de maaltijdbezorger.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid