Just Eat Takeaway en Getir kondigen Europese samenwerking aan


Getir en Just Eat Takeaway gaan samenwerking in een aantal Europese landen

Samenwerking – Moederbedrijf Just Eat Takeaway van Thuisbezorgd gaat in Europa samenwerken met flitsbezorger Getir. Voortaan zal het hele assortiment van Getir vindbaar zijn op de platforms van Just Eat Takeaway in diverse Europese landen, te beginnen in Duitsland.

De samenwerking tussen beide partijen gaat volgende week van start in Duitsland. Vanaf dat moment kunnen klanten ongeveer 2.000 artikelen online kunnen kopen via de app en website van Lieferando (Het Duitse Thuisbezorgd, red.). Andrew Kenny, interim COO bij Just Eat Takeaway.com: “Door de samenwerking wordt het productaanbod van Just Eat Takeaway.com steeds sterker en kan het ook verder worden uitgebreid. Klanten hebben door de samenwerking de mogelijkheid via het platform niet alleen maaltijden te bestellen, maar ook keukenkast- en versproducten”.

Winsituatie

Turancan Salur, Regional General Manager van Getir: “Als pionier op het gebied van ultrasnelle bezorging van boodschappen hebben we in Just Eat Takeaway een ​​sterke partner gevonden met een uitstekende marktpositie in Europa. De samenwerking van twee sterke internationale merken is een absolute winsituatie voor beide partijen. Klanten van Just Eat Takeaway.com kunnen kiezen uit een breder assortiment supermarktartikelen en gemaksproducten en Getir krijgt toegang tot een groot consumentenbestand, zodat we kunnen blijven groeien in heel Europa.”

De samenwerking wordt de komende weken uitgerold naar andere Europese markten, waaronder het VK, Spanje, Italië en Frankrijk.

Bron: Just Eat Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGetir moet supermarkt van gemeente Amsterdam sluiten

Flitsbezorging - Amsterdam wil dat Getir de tot supermarkt omgebouwde darkstore in de Eerste Jacob van Campenstraat toch sluit. De flitsbezorger bouwde de locatie in juli om in een zaak waar je als consument ook boodschappen kunt doen, om zodoende aan de gemeentelijke eisen te voldoen. Maar de gemeente blijft van mening dat de vestiging geen echte supermarkt is.

Lees bericht
‘Online supermarkten nemen de bezorgmarkt over’

Analyse - De populariteit voor online supermarkten is afgelopen jaar enorm gestegen. In één jaar zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices 195% stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50% is gedaald. Dat blijkt uit het onderzoek naar online zoekgedrag dat het onderzoeksbureau RouteLogic heeft uitgevoerd.

Lees bericht

Wijzigingen in RvB en RvC bij Just Eat Takeaway

Benoemingen - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft besloten Andrew Kenny en Jörg Gerbig te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur. Daarnaast is Mieke De Schepper en ‘Aholder’ Dick Boer voorgedragen voor de Raad van Commissarissen. Dit laat het bezorgbedrijf woensdag weten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid