Kaasproducent Bel komt met plantaardig merk Nurishh


Introductie – Zuivelbedrijf en kaasproducent Le Groupe Bel komt met een plantaardig merk in het kaasschap, genaamd Nurishh. Het nieuwe merk komt met vier plantaardige varianten, die in eerste instantie bij AH verkrijgbaar zijn.

Nurishh introduceert vier verschillende producten: Nurishh plakken origineel, Nurishh plakken met cheddar-smaak, Nurishh geraspt origineel en Nurishh geraspt met mozzarella-smaak. Het plantaardige merk wil met de plakken en geraspte alternatieven ervoor zorgen dat de hele familie weer gezamenlijk van een maaltijd kan genieten. Want of je nu lactose intolerant, vegan of flexitariër bent, iedereen moet samen kunnen genieten van een pizza, hamburgers en pasta, aldus Bel. De producten zijn rijk aan calcium en vitamine B12. Ook bevatten ze minder verzadigd vet dan kaas en andere plantaardige alternatieven. Alle producten worden gemaakt van kokosolie. Hierdoor smelten de producten goed en smaken ze heerlijk romig.

Frans familiebedrijf

Nurishh is onderdeel van het familiebedrijf Le Groupe Bel, dat gerund wordt door de Franse familie Jouault. Het bedrijf is gestart met de plantaardige varianten, toen de familie er achter kwam dat opa lactose-intolerant was. De expertise van het bedrijf werd toen ingezet om plantaardige producten te ontwikkelen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJubilerend Marketing4Results organiseerde zes impactvolle sessies

Jubileum – Marketing4Results bestaat vijftien jaar. Voor het marketingbureau voor foodservice reden iets waardevols te organiseren. Het werden zes sessies gewijd aan een betekenisvolle economie. Thema’s als plasticreductie, voedselverspilling, onderwijs en true pricing kwamen voorbij, met vooral schokkende cijfers. De foodsector staat voor uitdagingen en wel op korte termijn.

Lees bericht

Restaurant LEFT geeft supermarktproducten tweede kans

Restaurant – Producten die niet meer kunnen worden verkocht in de supermarkt krijgen bij restaurant LEFT een tweede kans. LEFT in Utrecht wordt eerste restaurant dat boven de supermarkt onverkochte producten uit het supermarktschap verwerkt in salades, sandwiches en soepen.

Lees bericht
Albert Heijn start bezorging met LEV’s en cargobikes

Bezorgwagentjes - Albert Heijn wil vanaf 2025 emissievrij boodschappen rondbrengen in de binnensteden en start vanaf vandaag in Amersfoort met het bezorgen met Light Electronic Vehicles (LEV). Binnen twee jaar moeten deze elektrische minibusjes door heel Nederland rijden. In binnenstad van Breda gaat de supermarktketen ook testen met elektrische cargobikes.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid