Kees van der Waaij nieuwe voorzitter Veneca


Benoeming  - Branchevereniging Veneca voor de cateringbedrijven heeft Kees Van der Waaij benoemd tot nieuwe voorzitter. Van der Waaij volgt hiermee Hans Rijnierse op die het voorzitterschap lange tijd heeft vervuld en recent afscheid nam. Kees van der Waaij komt niet uit de wereld van cateraars, maar dat is volgens hem geen probleem: “Het landschap waarin de sector zich bevindt is aan verandering onderhevig. Concurrentie van buiten de sector en nieuwe wensen van zowel opdrachtgevers als consumenten zijn van grote invloed. Ik kijk ernaar uit om samen met de leden van Veneca te werken aan een brancheorganisatie die anticipeert op de veranderingen”. Veneca telt acht leden waarbij zo’n 7.500 cateringmedewerkers werken op bijna 3.000 locaties. Als werkgeversorganisatie wordt samengewerkt op het terrein van de arbeidsvoorwaarden in de cateringsector, maar zorgt het ook voor de cao en de pensioenregeling. Ook vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een inclusieve werkomgeving zijn voor Veneca belangrijke thema’s. Verder stimuleert Veneca een steeds gezonder en duurzamer aanbod van eten en drinken in de sector. Unilever Van der Waaij heeft 35 jaar bij Unilever gewerkt, van 2001 tot 2011 was hij Voorzitter van de Directie van Unilever Nederland Holdings B.V. Op dit moment is Van der Waaij Voorzitter van de Vereniging Achmea, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland Holdings B.V. en bekleedt hij verschillende commissariaten. Bron: @FoodClicks Benoeming  - Branchevereniging Veneca voor de cateringbedrijven heeft Kees Van der Waaij benoemd tot nieuwe voorzitter. Van der Waaij volgt hiermee Hans Rijnierse op die het voorzitterschap lange tijd heeft vervuld en recent afscheid nam. Kees van der Waaij komt niet uit de wereld van cateraars, maar dat is volgens hem geen probleem: “Het landschap waarin de sector zich bevindt is aan verandering onderhevig. Concurrentie van buiten de sector en nieuwe wensen van zowel opdrachtgevers als consumenten zijn van grote invloed. Ik kijk ernaar uit om samen met de leden van Veneca te werken aan een brancheorganisatie die anticipeert op de veranderingen”. Veneca telt acht leden waarbij zo’n 7.500 cateringmedewerkers werken op bijna 3.000 locaties. Als werkgeversorganisatie wordt samengewerkt op het terrein van de arbeidsvoorwaarden in de cateringsector, maar zorgt het ook voor de cao en de pensioenregeling. Ook vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en een inclusieve werkomgeving zijn voor Veneca belangrijke thema’s. Verder stimuleert Veneca een steeds gezonder en duurzamer aanbod van eten en drinken in de sector. Unilever Van der Waaij heeft 35 jaar bij Unilever gewerkt, van 2001 tot 2011 was hij Voorzitter van de Directie van Unilever Nederland Holdings B.V. Op dit moment is Van der Waaij Voorzitter van de Vereniging Achmea, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland Holdings B.V. en bekleedt hij verschillende commissariaten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht

Unilever deelt ijspatenten om uitstoot van vriezers te verlagen

IJs - Unilever kondigt aan dat het een gratis, niet-exclusieve licentie voor 12 herformuleringspatenten beschikbaar zal stellen aan de ijsindustrie. Dit besluit volgt op twee succesvolle pilotprojecten waarbij ‘last mile’-ijsvrieskisten werden ‘opgewarmd’ naar -12°C in plaats van de gebruikelijke -18°C.

Lees bericht



Succesvolle pop-up Ben & Jerry’s Chunky Experience

Pop-up – De twee weekenden dat de Ben & Jerry’s Chunky Experience was geopend, hebben het gewenste resultaat gegeven: menig ijsliefhebber wist de weg te vinden naar de tijdelijke locatie in de Hofbogen in Rotterdam om de wereld van chunks en swirls te proberen. Het tweede weekend zelfs 1200 mensen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid