KFC breidt bezorging uit met Uber Eats in Helmond en Lelystad


Formulenieuws - KFC werkte al samen met Uber Eats, maar breidt die samenwerking nu uit met het bezorgplatform in Helmond en Lelystad. De uitbreiding is een logisch gevolg van de sterk toegenomen vraag naar bezorging.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery vormt een steeds belangrijker onderdeel van onze groeistrategie. De vraag naar goede bezorging is in het afgelopen jaar flink toegenomen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied kunnen uitbreiden en mensen daardoor op een makkelijke en snelle manier kunnen laten genieten van de producten van KFC. We willen dat KFC voor iedereen toegankelijk is, of dat nu via bezorging, de Drive of het restaurant is."

KFC Nederland

Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland 81 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsKwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

Lees bericht

Partnership KFC, Booster en ZetaDisplay moet leiden tot versnelde groei

Formulenieuws - De samenwerking tussen KFC Nederland & België, BOOSTR Agency en ZetaDisplay bestond al sinds 2015, maar is nu officieel van start gegaan. Het succes van de afgelopen jaren staat verder samenwerking niet meer in de weg om de Digital Signage oplossing van ZetaDisplay te implementeren. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 KFC restaurants in beheer.

Lees bericht

Fooddelivery blijft onveranderd hard doorgroeien

Marktcijfers – De Nederlandse bezorgmarkt in de foodsector blijft groeien. Fooddelivery stijgt in 2021 met 27,9 procent ten opzichte van 2020. Dit blijkt uit het nieuwe Dossier Delivery van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Bezorging door supermarkten en andere retailers is verantwoordelijk voor de grootste groei: 36 procent. Restaurants en andere foodserviceformules zijn goed voor 19 procent groei in 2021.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid