KFC breidt bezorging uit met Uber Eats in Helmond en Lelystad


Formulenieuws - KFC werkte al samen met Uber Eats, maar breidt die samenwerking nu uit met het bezorgplatform in Helmond en Lelystad. De uitbreiding is een logisch gevolg van de sterk toegenomen vraag naar bezorging.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery vormt een steeds belangrijker onderdeel van onze groeistrategie. De vraag naar goede bezorging is in het afgelopen jaar flink toegenomen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied kunnen uitbreiden en mensen daardoor op een makkelijke en snelle manier kunnen laten genieten van de producten van KFC. We willen dat KFC voor iedereen toegankelijk is, of dat nu via bezorging, de Drive of het restaurant is."

KFC Nederland

Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland 81 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht


KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht

FSIN ziet bezorgmarkt in Nederland minder hard groeien

Analyse – De boodschappen- en maaltijdbezorging in Nederland is na de coronaperiode minder hard doorgegroeid. De markt groeide dit jaar weliswaar nog met 4,6% naar een omzet van €7.982 miljoen, maar is in vergelijking met de groei van 2021 en 2020 fors lager. Toen bedroeg de groei respectievelijk nog 29% en 52%. De cijfers zijn afkomstig uit het FSIN Dossier Delivery 2022 van het FoodService Instituut Nederland. De...

Lees bericht

KFC opent eerste Haarlemse vestiging

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Lees bericht


Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid